ExploreOz links not working on iPad

Submitted: Thursday, Apr 18, 2013 at 13:14
ThreadID: 101761 Views:1578 Replies:2 FollowUps:6
This Thread has been Archived
Hi Team,

Why is it that on my iPad when I select a link from within a Forum Thread I receive a pretty image of the link (apparently) but no actual link functionality. Is there a setting I need to correct or what??????

Very frustrating when seeking further information.

Trust someone can eradicate my grief.
Back Expand Un-Read 0 Moderator

Reply By: ExplorOz - David & Michelle - Thursday, Apr 18, 2013 at 13:40

Thursday, Apr 18, 2013 at 13:40
Are you using the mobile or desktop version? While you answer I will go and get an iPad and check both!
David
David (DM) & Michelle (MM)
---------------------------------
Always working not enough travelling!

Lifetime Member
My Profile  My Blog  My Position  Send Message
Moderator

AnswerID: 509255

Reply By: ExplorOz - David & Michelle - Thursday, Apr 18, 2013 at 13:43

Thursday, Apr 18, 2013 at 13:43
Both versions are working as expected - maybe try a restart of your iPad! let us know how you get on but I cannot fault it on either versions.
David
David (DM) & Michelle (MM)
---------------------------------
Always working not enough travelling!

Lifetime Member
My Profile  My Blog  My Position  Send Message
Moderator

AnswerID: 509256

Follow Up By: Member - ken m4 - Thursday, Apr 18, 2013 at 14:43

Thursday, Apr 18, 2013 at 14:43
If its the E Book download from thread 101753 I tried on the link, no good also tried downloading from an email link supplied by the supplier and my PC internet explorer said possible corrupt link so have emailed E Book producer back asking him to investigate his site or link
0
FollowupID: 787046

Follow Up By: MADOG - Thursday, Apr 18, 2013 at 15:47

Thursday, Apr 18, 2013 at 15:47
Re-booted iPad, nothing changed. I still receive an image of the link that is some 60 mm wide x 45 mm high and nothing happens when it is tapped.

And ken m4, yes it is the E Book that finally got me off my butt as this has been occurring for some time.

Opens as it should on my laptop PC however my daily ExploreOz fix is from my recliner during TV commercials and during most of the moronic stuff on telly.
0
FollowupID: 787050

Follow Up By: Member - John (Vic) - Thursday, Apr 18, 2013 at 16:02

Thursday, Apr 18, 2013 at 16:02
I just tried that link on my iPad and it works fine.
I access EO constantly on my iPad without issue,

I don't use the mobile version.

VKS737 - Mobile 6352 (Selcall 6352)

Lifetime Member
My Profile  My Position  Send Message
Classifieds: Water Tank 55 Litre

0
FollowupID: 787052

Follow Up By: MADOG - Thursday, Apr 18, 2013 at 16:35

Thursday, Apr 18, 2013 at 16:35
David & Michelle,

Just took a pic of the screen using iPhone. Email a phone number and I will text it to you.

Roger
0
FollowupID: 787053

Follow Up By: MADOG - Thursday, Apr 18, 2013 at 17:59

Thursday, Apr 18, 2013 at 17:59
Thanks David, for your excellent advice. I was tapping the link, not holding it. This old fart just learnt a bit more.
Roger
0
FollowupID: 787059

Follow Up By: Member - Wayne B - Thursday, Apr 18, 2013 at 21:49

Thursday, Apr 18, 2013 at 21:49
Madog
Thanks for asking that
I'd given up as well and could not open any threads
Bloody iPad I thought
Na just no idea
Thanks now it works a treat.
0
FollowupID: 787089

Sponsored Links

Popular Products (13)