HN7

Submitted: Wednesday, Apr 02, 2014 at 13:52
ThreadID: 107039 Views:1145 Replies:2 FollowUps:1
This Thread has been Archived
Hi Guy's
I am having trouble registering HN7 to Naviextras update server have created a account and password and user name I am using Vista as operating system I only get so far and it tells me cannot register to update server what am I missing.
Any help I can get would be most helpful.


johnG10.
Back Expand Un-Read 0 Moderator

Reply By: Member - TonySA - Friday, Apr 11, 2014 at 22:15

Friday, Apr 11, 2014 at 22:15
Hi John, can't help other than to say I successfully connected and updated last night using my HN7 and Windows 7 so that confirms their system works.
Asking the obvious, but you did download and install their software ?

Possibly a driver issue, have you tried emailing them for assistance ?
I know it's easier said than done, but I'd be upgrading Vista PDQ.

Good luck
Tony
Old fishermen never die, they just smell that way.

Member
My Profile  My Position  Send Message

AnswerID: 530359

Reply By: Gone Bush (WA) - Friday, Apr 11, 2014 at 22:20

Friday, Apr 11, 2014 at 22:20
From memory, when you select the correct mode (USB??) you have to click on the floppy disc symbol before you go any further.

I'm glad I ain't too scared to be lazy
- Augustus McCrae (Lonesome Dove)

Lifetime Member
My Profile  My Blog  Send Message

AnswerID: 530360

Follow Up By: Member - John G10 - Saturday, Apr 12, 2014 at 09:42

Saturday, Apr 12, 2014 at 09:42
Hi Guys,
I had some one check that it was loaded ok I did email them and they sent back a answer to delete the reg folder in the licence folder and restall and up grade to latest Navi Toolbox that should fix the problem.



JohnG10.
0
FollowupID: 813287

Sponsored Links

Popular Products (9)