Saving EOTrackMe tracks

Submitted: Wednesday, Jun 04, 2014 at 16:51
ThreadID: 108108 Views:1003 Replies:3 FollowUps:13
This Thread has been Archived
Today I tried to save my current track. I was presented with the following box which I filled in shown. I then clicked on the save box and the error message came back that the fields marked with an asterisk had to be filled in. As you can see they are all filled in and the only way to get out was to click cancel, and now I have lost the whole track.
What have I done wrong, and can I get the the track back?

Another problem. The screen shot referred to above is a 97kb jpg file but when I try to attach it to this thread I get this error message "Error saving image - Please try again". I keep on trying but get the same answer with no indication of what the error maybe. Very frustrating.
If anyone wants to see the jpg file it can be seen here.
https://drive.google.com/file/d/0B7twYBC8-mbqbXlHQWFoZ2pzWWM/edit?usp=sharing
What other people think of me is none of my business.
Do unto others what you would have them do unto you.

Lifetime Member
My Profile  My Blog  My Position  Send Message

Back Expand Un-Read 0 Moderator

Reply By: Idler Chris - Wednesday, Jun 04, 2014 at 20:29

Wednesday, Jun 04, 2014 at 20:29
I do not know what is going on but now all my previously saved tracks have also disappeared. Mr Murphy must be having a laugh at my expense today.
What other people think of me is none of my business.
Do unto others what you would have them do unto you.

Lifetime Member
My Profile  My Blog  My Position  Send Message

AnswerID: 533760

Reply By: ExplorOz - David & Michelle - Wednesday, Jun 04, 2014 at 20:41

Wednesday, Jun 04, 2014 at 20:41
Chris,

I can see all your Treks you have 4 currently including the one you have saved as per your image. When you go to your profile hit the Treks tab and there they all are! What are you looking at to think that have all gone?

David
David (DM) & Michelle (MM)
---------------------------------
Always working not enough travelling!

Lifetime Member
My Profile  My Blog  My Position  Send Message
Moderator

AnswerID: 533761

Follow Up By: Idler Chris - Wednesday, Jun 04, 2014 at 20:58

Wednesday, Jun 04, 2014 at 20:58
If I go to My Profile there is no Treks tab.


This is a 115kb jpg but this time it is displaying as it should.

What other people think of me is none of my business.
Do unto others what you would have them do unto you.

Lifetime Member
My Profile  My Blog  My Position  Send Message

0
FollowupID: 817166

Follow Up By: ExplorOz - David & Michelle - Wednesday, Jun 04, 2014 at 21:23

Wednesday, Jun 04, 2014 at 21:23
Chris,

Click on the View Public Profile button. This is your full profile page and is the same location if you click on the My Profile link from your forum signature.

David
David (DM) & Michelle (MM)
---------------------------------
Always working not enough travelling!

Lifetime Member
My Profile  My Blog  My Position  Send Message
Moderator

0
FollowupID: 817167

Follow Up By: Idler Chris - Wednesday, Jun 04, 2014 at 21:50

Wednesday, Jun 04, 2014 at 21:50
Thanks David I have now found them, I had not scrolled down. I am used to "tabs" being along the top of the opening page.

Now I still have a problem changing the name of the track. I click on edit and in the pop up box change the name and/or description and click "save" but it does not save. How can I change the track name?
What other people think of me is none of my business.
Do unto others what you would have them do unto you.

Lifetime Member
My Profile  My Blog  My Position  Send Message

0
FollowupID: 817173

Follow Up By: ExplorOz - David & Michelle - Wednesday, Jun 04, 2014 at 22:03

Wednesday, Jun 04, 2014 at 22:03
Now that seems like a bug, I will check on this tomorrow. Been making so many updates to the system i am bound to break something. Will advise ASAP.

David
David (DM) & Michelle (MM)
---------------------------------
Always working not enough travelling!

Lifetime Member
My Profile  My Blog  My Position  Send Message
Moderator

0
FollowupID: 817174

Follow Up By: Idler Chris - Wednesday, Jun 04, 2014 at 22:15

Wednesday, Jun 04, 2014 at 22:15
Hooray I am not going nutty.
If my memory serves me correctly (which I would never bet on) I have tried to edit these track names before and had the same problem. If I am right it is strange that no one else has raised this issue before now.
Thanks David
What other people think of me is none of my business.
Do unto others what you would have them do unto you.

Lifetime Member
My Profile  My Blog  My Position  Send Message

0
FollowupID: 817175

Follow Up By: Idler Chris - Thursday, Jun 05, 2014 at 10:35

Thursday, Jun 05, 2014 at 10:35
David this is an old problem you will get an email from Adele which further explains the issue.
What other people think of me is none of my business.
Do unto others what you would have them do unto you.

Lifetime Member
My Profile  My Blog  My Position  Send Message

0
FollowupID: 817195

Follow Up By: ExplorOz - David & Michelle - Thursday, Jun 05, 2014 at 10:40

Thursday, Jun 05, 2014 at 10:40
Ah Chrome - that may help - I just tested it using FIrefox and it worked fine. I did however find that the control to edit the UserTrek was missing from the new EOTrackMe pages so I have at least fixed one issue.

I will advise soon - I think I know what causes this it is related to the way Chrome handles dates in javascript.

David
David (DM) & Michelle (MM)
---------------------------------
Always working not enough travelling!

Lifetime Member
My Profile  My Blog  My Position  Send Message
Moderator

0
FollowupID: 817197

Follow Up By: ExplorOz - David & Michelle - Thursday, Jun 05, 2014 at 12:20

Thursday, Jun 05, 2014 at 12:20
Ah most strange I just assumed your ID and used Chrome and editted the top Trek on your profile page without error. Can you please try again and let me know which field is saying has the error as it worked fine for me....


I am using Chrome to write this reply: Version 22.0.1229.94


David
David (DM) & Michelle (MM)
---------------------------------
Always working not enough travelling!

Lifetime Member
My Profile  My Blog  My Position  Send Message
Moderator

0
FollowupID: 817208

Follow Up By: Idler Chris - Thursday, Jun 05, 2014 at 12:43

Thursday, Jun 05, 2014 at 12:43
A copy from "About Google Chrome"

"Version 35.0.1916.114 m
Google Chrome is up to date. "

It appears your version of Chrome is not the latest.

Tried again but no change, you alter something a click "save" and nothing happens.
In red it says "All * fields are required." with an "*" against the "name" "start time" and "end time". The format of the times are "29/05/2014 18:35"
Chris
What other people think of me is none of my business.
Do unto others what you would have them do unto you.

Lifetime Member
My Profile  My Blog  My Position  Send Message

0
FollowupID: 817210

Reply By: ExplorOz - David & Michelle - Friday, Jun 06, 2014 at 13:19

Friday, Jun 06, 2014 at 13:19
Chris,

Yeah my Chrome had crapped itself and would not update. I upgraded it manually and then the problem appeared - plus a few other problems I did no know about. Anyway the upshot of all this is that it is now working correctly and you will have no problems in editing your Treks.

David
David (DM) & Michelle (MM)
---------------------------------
Always working not enough travelling!

Lifetime Member
My Profile  My Blog  My Position  Send Message
Moderator

AnswerID: 533841

Follow Up By: Idler Chris - Friday, Jun 06, 2014 at 13:59

Friday, Jun 06, 2014 at 13:59
Had a quick try and I can now edit 3 of my 4 Treks. With the third trek I click on the edit button but nothing happens after that. I have tried it on both my computers with the same failure to load. (both Chrome)
I clicked "View User Trek" for the third trek and then clicked the "Edit User Trek" button with the same result, nothing happens.
What other people think of me is none of my business.
Do unto others what you would have them do unto you.

Lifetime Member
My Profile  My Blog  My Position  Send Message

0
FollowupID: 817329

Follow Up By: Idler Chris - Friday, Jun 06, 2014 at 21:55

Friday, Jun 06, 2014 at 21:55
I am referring to trek 4609 above. Have just tried to edit with Internet Explorer and same result, click edit and nothing happens.
What other people think of me is none of my business.
Do unto others what you would have them do unto you.

Lifetime Member
My Profile  My Blog  My Position  Send Message

0
FollowupID: 817364

Follow Up By: ExplorOz - David & Michelle - Monday, Jun 09, 2014 at 12:37

Monday, Jun 09, 2014 at 12:37
Chris,

Very strange I just eddited this trek on the User Treks page HERE and it worked perfectly. Can you try from this page and see what happens and let me know?

David
David (DM) & Michelle (MM)
---------------------------------
Always working not enough travelling!

Lifetime Member
My Profile  My Blog  My Position  Send Message
Moderator

0
FollowupID: 817575

Follow Up By: Idler Chris - Monday, Jun 09, 2014 at 15:06

Monday, Jun 09, 2014 at 15:06
David did as you requested with same result - click on "edit" and the wait hourglass displays indefinitely. I tried doing the same thing with Internet Explorer 11 with exactly the same result. Back to you.
What other people think of me is none of my business.
Do unto others what you would have them do unto you.

Lifetime Member
My Profile  My Blog  My Position  Send Message

0
FollowupID: 817591

Sponsored Links

Popular Products (13)