Where are the images?

Submitted: Sunday, Jun 29, 2014 at 09:21
ThreadID: 108532 Views:1216 Replies:4 FollowUps:5
This Thread has been Archived
Good morning all

Is it just me this morning, or are others having the same issue?


I opened Doug's story today and no images, just black squares, and when I replied to another forum post, every image for the members profiles were blank.


Gremlin or just me.



Keep warm



Cheers



Stephen
Simpson Desert Colours

Lifetime Member
My Profile  My Blog  My Position  Send Message

Back Expand Un-Read 0 Moderator

Reply By: Member - Rod N (QLD) - Sunday, Jun 29, 2014 at 09:23

Sunday, Jun 29, 2014 at 09:23
Snap. You beat me to it by that much. Obviously I am.
AnswerID: 535169

Follow Up By: Member - Stephen L (Clare SA) - Sunday, Jun 29, 2014 at 09:27

Sunday, Jun 29, 2014 at 09:27
Hi Rod,

I just replied to your post also, and it looks like the gremlins are busy again.



Cheers


Stephen
Simpson Desert Colours

Lifetime Member
My Profile  My Blog  My Position  Send Message

0
FollowupID: 819024

Reply By: MUZBRY- Life member(Vic) - Sunday, Jun 29, 2014 at 09:25

Sunday, Jun 29, 2014 at 09:25
Good morning
Me to Stephen ....Looks like Doug has pressed the black button on his computer ......

Muzbry
Great place to be Mt Blue Rag 27/12/2012

Lifetime Member
My Profile  Send Message

AnswerID: 535171

Follow Up By: Member - Stephen L (Clare SA) - Sunday, Jun 29, 2014 at 09:30

Sunday, Jun 29, 2014 at 09:30
Hi Muzbry,

At least I am not alone then.......lol


Even your profile image is blank, but with blue wording " after the first Chivas"



Cheers



Stephen
Simpson Desert Colours

Lifetime Member
My Profile  My Blog  My Position  Send Message

0
FollowupID: 819025

Follow Up By: baznpud (tassie) - Sunday, Jun 29, 2014 at 09:46

Sunday, Jun 29, 2014 at 09:46
All seems to be ok down this neck of the woods at the moment, but it wasn't a couple of days ago.
baz
Go caravaning, life is so much shorter than death.

Lifetime Member
My Profile  My Position  Send Message

0
FollowupID: 819026

Follow Up By: Member - Stephen L (Clare SA) - Sunday, Jun 29, 2014 at 09:52

Sunday, Jun 29, 2014 at 09:52
Hi Baz

It looks like everything is now all sorted and back to normal.



Cheers



Stephen
Simpson Desert Colours

Lifetime Member
My Profile  My Blog  My Position  Send Message

0
FollowupID: 819028

Reply By: Member - John and Val - Sunday, Jun 29, 2014 at 09:42

Sunday, Jun 29, 2014 at 09:42
Since David has given us plenty of warning about the site changeover, that would seem the likely cause - and Sunday morning would seem like a good time to do that sort of stuff. Besides, there are photos as normal in Places, Blogs. Wildflowers. Curiously a few members ID photos are showing but not all.

Cheers,
J and V
"Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted."
- Albert Einstein

Lifetime Member
My Profile  My Blog  Send Message

AnswerID: 535175

Follow Up By: Member - Stephen L (Clare SA) - Sunday, Jun 29, 2014 at 09:50

Sunday, Jun 29, 2014 at 09:50
Hi John and Val

It looks like thing are coming back slowly.

When I first posted this post, I could not see any images at all, not even the images at the top of the screen of the photo as they move across the top of the page.




Cheers



Stephen
Simpson Desert Colours

Lifetime Member
My Profile  My Blog  My Position  Send Message

0
FollowupID: 819027

Reply By: ExplorOz - David & Michelle - Monday, Jun 30, 2014 at 10:47

Monday, Jun 30, 2014 at 10:47
Guys & Gals,

FYI the images are now severed by a different web server and this server was down for some reason unknown to me - I had to reboot it and all was well again. So it can happen that the site works great but the images may file. We actually run a number of servers on ExplorOz for different tasks, mapping, images, mobile and web. On all of these we can have multiple servers running each of the task so up to 4 servers may be running for images or main web etc. So at a very busy point we could be running up to 16 different virtual machines.

The image server load balancer had failed and this is the thing that sits in front of the actual server and directs traffic to the least busy machine. Pity that when it stops the whole thing fails. I am working to implement and auto reboot process.

Major site migration this week.

David
David (DM) & Michelle (MM)
---------------------------------
Always working not enough travelling!

Lifetime Member
My Profile  My Blog  My Position  Send Message
Moderator

AnswerID: 535251

Sponsored Links

Popular Products (13)