Photos on Forum

Submitted: Sunday, Jun 29, 2014 at 09:21
ThreadID: 108533 Views:1071 Replies:3 FollowUps:1
This Thread has been Archived
Is anyone else having trouble with photos on forum threads and blogs? I just get a black square. Thumbnails appear OK. Is it something to do with the site migration?
Back Expand Un-Read 0 Moderator

Reply By: Member - Stephen L (Clare SA) - Sunday, Jun 29, 2014 at 09:24

Sunday, Jun 29, 2014 at 09:24
Hi Rod

Looks like I am not alone with no images, but unlike you, I do not have any thumbnails, just blank squares.


Looks like another job for David on this cool, brisk morning.



Cheers



Stephen
Simpson Desert Colours

Lifetime Member
My Profile  My Blog  My Position  Send Message

AnswerID: 535170

Reply By: Idler Chris - Sunday, Jun 29, 2014 at 10:32

Sunday, Jun 29, 2014 at 10:32
It looks like its all sorted now
What other people think of me is none of my business.
Do unto others what you would have them do unto you.

Lifetime Member
My Profile  My Blog  My Position  Send Message

AnswerID: 535180

Follow Up By: Member - Rod N (QLD) - Sunday, Jun 29, 2014 at 10:37

Sunday, Jun 29, 2014 at 10:37
Yep. All good here now too Chris.
0
FollowupID: 819032

Reply By: ExplorOz - David & Michelle - Monday, Jun 30, 2014 at 10:45

Monday, Jun 30, 2014 at 10:45
Guys & Gals,

FYI the images are now severed by a different web server and this server was down for some reason unknown to me - I had to reboot it and all was well again. So it can happen that the site works great but the images may file. We actually run a number of servers on ExplorOz for different tasks, mapping, images, mobile and web. On all of these we can have multiple servers running each of the task so up to 4 servers may be running for images or main web etc. So at a very busy point we could be running up to 16 different virtual machines.

The image server load balancer had failed and this is the thing that sits in front of the actual server and directs traffic to the least busy machine. Pity that when it stops the whole thing fails. I am working to implement and auto reboot process.

Major site migration this week.

David
David (DM) & Michelle (MM)
---------------------------------
Always working not enough travelling!

Lifetime Member
My Profile  My Blog  My Position  Send Message
Moderator

AnswerID: 535250

Sponsored Links

Popular Products (13)