indicators

Submitted: Sunday, Mar 28, 2004 at 15:10
ThreadID: 11633 Views:1129 Replies:4 FollowUps:4
This Thread has been Archived
My indicators don't blink 100% of the time now, they mostly just come on (all bulbs are working), I know my altinator is not the best, and I think that I may have to replace a reverse light bulb, but what makes the indicators not blink anymore? I have an old Mitsub l300
Back Expand Un-Read 0 Moderator

Reply By: motherhen - Sunday, Mar 28, 2004 at 15:31

Sunday, Mar 28, 2004 at 15:31
Could be a bad earth connection somewhere
AnswerID: 52295

Follow Up By: wizzard - Sunday, Mar 28, 2004 at 15:48

Sunday, Mar 28, 2004 at 15:48
Thanks will look into that
0
FollowupID: 314101

Follow Up By: Member - Ray - Sunday, Mar 28, 2004 at 18:46

Sunday, Mar 28, 2004 at 18:46
Mine only blink 50% ofthe time. They go on-off-on-off, for as long as the lever is down. Why?
0
FollowupID: 314108

Reply By: SteveA - Sunday, Mar 28, 2004 at 15:52

Sunday, Mar 28, 2004 at 15:52
try your flasher unit it may have a bad earth but that doesn't work replacethe unit
AnswerID: 52297

Reply By: Member - Royce- Sunday, Mar 28, 2004 at 22:17

Sunday, Mar 28, 2004 at 22:17
Go and buy a new flasher unit. They're cheap. Just pull the old one out and plug it in. Chances are the problem will be fixed.
AnswerID: 52339

Follow Up By: wizzard - Monday, Mar 29, 2004 at 07:37

Monday, Mar 29, 2004 at 07:37
Thanks Royce & SteveA,
I'm out today on my day off to buy a new flasher unit ;-)
0
FollowupID: 314135

Reply By: Coops (Pilbara) - Monday, Mar 29, 2004 at 15:14

Monday, Mar 29, 2004 at 15:14
it was there and Ray stole my thunder - well done !
AnswerID: 52416

Follow Up By: Member - Ray - Monday, Mar 29, 2004 at 22:10

Monday, Mar 29, 2004 at 22:10
I was beginning to think my sense of humour was TOO warped.I would have thought you would hop in on this one Willem.
0
FollowupID: 314297

Sponsored Links

Popular Products (13)