Thread search

Submitted: Sunday, Dec 13, 2015 at 20:39
ThreadID: 131117 Views:1196 Replies:5 FollowUps:6
This Thread has been Archived
I usually don't have problems working and using Computers, GPS, Ipad, etc but I am stumped trying to get thread search to work. can someone explain please.

[Image cannot be loaded]

.
gift by Daughter

Lifetime Member
My Profile  My Blog  Send Message

Back Expand Un-Read 0 Moderator

Reply By: Life Member-Doug T NSW - Sunday, Dec 13, 2015 at 20:43

Sunday, Dec 13, 2015 at 20:43
I uploaded the wrong screen shot...

[Image cannot be loaded]
gift by Daughter

Lifetime Member
My Profile  My Blog  Send Message

AnswerID: 593765

Follow Up By: Bob Y. - Qld - Sunday, Dec 13, 2015 at 20:50

Sunday, Dec 13, 2015 at 20:50
Bit of discussion on this very subject, Doug, just back a bit. Thread: 131111

From my use of it, the new search thingy doesn't seem to work as well as the old one. About the only negative I've found with the new format.

Merry Christmas old fellar,
Bob

Seen it all, Done it all.
Can't remember most of it.

Lifetime Member
My Profile  My Blog  My Position  Send Message

0
FollowupID: 862090

Reply By: Life Member-Doug T NSW - Sunday, Dec 13, 2015 at 20:47

Sunday, Dec 13, 2015 at 20:47
I'll try and get this photo up again '

gift by Daughter

Lifetime Member
My Profile  My Blog  Send Message

AnswerID: 593766

Follow Up By: The Explorer - Sunday, Dec 13, 2015 at 21:33

Sunday, Dec 13, 2015 at 21:33
Hello

Type in the thread number as you appear to have done..then hit the enter button on your key board.

I just did it using the number you provided and it worked fine - thread 78683 appeared.

If this still doesn't work then you will have to provide more info (browser, device etc)
It has been established that not using latest browsers updates could be a problem.

Cheers
Greg
I sent one final shout after him to stick to the track, to which he replied “All right,” That was the last ever seen of Gibson - E Giles 23 April 1874

Lifetime Member
My Profile  My Blog  My Position  Send Message
Moderator

1
FollowupID: 862092

Reply By: Life Member-Doug T NSW - Sunday, Dec 13, 2015 at 21:36

Sunday, Dec 13, 2015 at 21:36
Yes I did that Greg, no results ..

.
gift by Daughter

Lifetime Member
My Profile  My Blog  Send Message

AnswerID: 593770

Follow Up By: The Explorer - Sunday, Dec 13, 2015 at 22:10

Sunday, Dec 13, 2015 at 22:10
Indicates problem is not with website . It is your end. (given it works for me and apparently many others)

So as previously requested - what browser are you using and is it the latest version? Don't be shy.

Cheers
Greg
I sent one final shout after him to stick to the track, to which he replied “All right,” That was the last ever seen of Gibson - E Giles 23 April 1874

Lifetime Member
My Profile  My Blog  My Position  Send Message
Moderator

1
FollowupID: 862094

Reply By: Les - PK Ranger - Sunday, Dec 13, 2015 at 22:10

Sunday, Dec 13, 2015 at 22:10
I'm sure ou may have seen the Magnifying glass quick search box, as described in other thread.
But just in case . . .

Click this Magnifying glass symbol on ANY page from within ExplorOz . . .



And the drop down box appears, click on the window where the red X is shown, and type any text and the enter . . .

AnswerID: 593771

Follow Up By: Life Member-Doug T NSW - Monday, Dec 14, 2015 at 07:34

Monday, Dec 14, 2015 at 07:34
Yep, thanks Les, works perfect .

Doug
gift by Daughter

Lifetime Member
My Profile  My Blog  Send Message

0
FollowupID: 862101

Follow Up By: Bazooka - Monday, Dec 14, 2015 at 15:53

Monday, Dec 14, 2015 at 15:53
Oddly the standard search worked for me (took me straight to the thread as it should, which is nice) but the quick search magnifying glass returned nothing but the 'why aren't you a member' banner. Same whether logged in or out.

Prefer to use google with exploroz.com in the search parameters anyway but this ^^^ suggests to me that there may be a glitch somewhere in the code.

Site was running like AustPost at 3.40pm today in case David needs to know.
0
FollowupID: 862118

Reply By: Life Member-Doug T NSW - Monday, Dec 14, 2015 at 07:28

Monday, Dec 14, 2015 at 07:28
Hi Greg, I use Windows 7 ,



.
gift by Daughter

Lifetime Member
My Profile  My Blog  Send Message

AnswerID: 593777

Follow Up By: The Explorer - Tuesday, Dec 15, 2015 at 01:13

Tuesday, Dec 15, 2015 at 01:13
?

Was referring to internet browser version/brand not operating system version - they are different things.

Has problem solved itself - thread is hard to follow.

Cheers
Greg
I sent one final shout after him to stick to the track, to which he replied “All right,” That was the last ever seen of Gibson - E Giles 23 April 1874

Lifetime Member
My Profile  My Blog  My Position  Send Message
Moderator

1
FollowupID: 862128

Sponsored Links

Popular Products (13)