Hema HN7 problem

Submitted: Wednesday, Mar 16, 2016 at 18:24
ThreadID: 131851 Views:1894 Replies:3 FollowUps:0
This Thread has been Archived
My HN7 works well.
Following on from the below posting about installing the Hema Explorer 150K maps onto an HN7, I am trying to go through the install process.
But, I've switched to the Mac platform!!!
I do have an old XP-SP3 desktop, so when I plug the HN7 into a USB slot on there, it recognises the Hema-HN7 drive but not the MicroSD card which should appear as Hema-SD.
Any clues?

Barry
Back Expand Un-Read 0 Moderator

Reply By: The Explorer - Wednesday, Mar 16, 2016 at 18:39

Wednesday, Mar 16, 2016 at 18:39
Hi

Assume you are using Microsoft Active Sync?

If you dont find a solution in reasonable time frame it maybe easier just to use a card reader....until such time as you do sort it out.

Cheers
Greg
I sent one final shout after him to stick to the track, to which he replied “All right,” That was the last ever seen of Gibson - E Giles 23 April 1874

Lifetime Member
My Profile  My Blog  My Position  Send Message
Moderator

AnswerID: 597417

Reply By: Member BarryG - Wednesday, Mar 16, 2016 at 19:08

Wednesday, Mar 16, 2016 at 19:08
Yes Greg,
ActiveSync installed. But it can't find the HN7 on USB.
Windows Explorer sees the Hema-HN7, but no Hema-SD.
Will try a newer laptop later tonight.
Barry
AnswerID: 597418

Reply By: Member BarryG - Thursday, Mar 17, 2016 at 07:47

Thursday, Mar 17, 2016 at 07:47
OK, time to throw out my old XP box !
Worked fine on a newer Windows 8 laptop.

Barry
AnswerID: 597433

Sponsored Links

Popular Products (13)