Tile Server Error

Submitted: Sunday, Jan 20, 2019 at 15:39
ThreadID: 137697 Views:984 Replies:5 FollowUps:2
This Thread has been Archived


Anyone get this error? 'Tile Server Error'
Back Expand Un-Read 1 Moderator

Reply By: Member - Stephen L (Clare SA) - Sunday, Jan 20, 2019 at 17:07

Sunday, Jan 20, 2019 at 17:07
Hi BE

Yes, you are not alone and it has happened to me a number of times.


Cheers



Stephen
Roxby Downs Special

Lifetime Member
My Profile  My Blog  My Position  Send Message

AnswerID: 623311

Follow Up By: Member - BE - Monday, Jan 21, 2019 at 15:41

Monday, Jan 21, 2019 at 15:41
More times than not for me
for some reason.

I'll give the head office a call to see if they can help
1
FollowupID: 896505

Reply By: Shaker - Sunday, Jan 20, 2019 at 20:49

Sunday, Jan 20, 2019 at 20:49
I haven beèn getting an intermittent issue where after reading a thread, I can’t get back to the Forum Index.

AnswerID: 623316

Reply By: ExplorOz Team - Michelle - Tuesday, Jan 22, 2019 at 14:01

Tuesday, Jan 22, 2019 at 14:01
HI all, we've only just seen this post and not received any email alerts or calls about it. There has been no outage of the tile server however it is possible that if you have cleared your cookies at an inopportune time that clashed with a refresh of your security token to the server then you might have got that message I guess. No action our end needed but if you ever see something not working as you except, please don't hesitate to send through an email or call using the contact details listed on our Contact Us page (use menu to find this).
Michelle Martin
Customer Support - ExplorOz & ExplorOz Traveller

Lifetime Member
My Profile  My Blog  My Position  Send Message
Classifieds: HF Radio System: Codan NGT AR Voice with 9350 Autotune & Garmin GPS
Moderator

AnswerID: 623338

Reply By: Member - BE - Tuesday, Jan 22, 2019 at 21:06

Tuesday, Jan 22, 2019 at 21:06
Found it's an issue in Chrome. Opened the site in Edge and worked ok

Went into Chrome and reset the setting to original defaults and all good again
AnswerID: 623346

Follow Up By: ExplorOz Team - Michelle - Wednesday, Jan 23, 2019 at 19:30

Wednesday, Jan 23, 2019 at 19:30
Thanks for confirming that.
Michelle Martin
Customer Support - ExplorOz & ExplorOz Traveller

Lifetime Member
My Profile  My Blog  My Position  Send Message
Classifieds: HF Radio System: Codan NGT AR Voice with 9350 Autotune & Garmin GPS
Moderator

0
FollowupID: 896549

Reply By: Candace S. - Friday, Jan 25, 2019 at 16:41

Friday, Jan 25, 2019 at 16:41
FWIW, I have not seen this "tile server error", nor have I seen any other error messages while surfing EO today. I'm running Firefox on Windows 7. :)
AnswerID: 623402

Popular Content

Popular Products (13)