Exploroz Login

Submitted: Thursday, Jul 18, 2019 at 22:45
ThreadID: 138748 Views:949 Replies:3 FollowUps:9
This Thread has been Archived
Tried to log on but all I get is the following message "An error has occured please try again"
I tried again but get the same message.
What can I do ??
Just Do It
VKS-737, Mobile 2131
Radio Operator

Member
My Profile  My Blog  My Position  Send Message

Back Expand Un-Read 0 Moderator

Reply By: Ron N - Thursday, Jul 18, 2019 at 22:48

Thursday, Jul 18, 2019 at 22:48
George, if you can start a thread and post it, you are logged in. You can't post anything unless you are logged in.

Cheers, Ron.
AnswerID: 626808

Follow Up By: Member-George (WA) - Thursday, Jul 18, 2019 at 22:56

Thursday, Jul 18, 2019 at 22:56
Thanks Ron, I posted this thread from my desk PC where I can login no problem.
When I try to login on my Laptop, there is where I get the message.
Just Do It
VKS-737, Mobile 2131
Radio Operator

Member
My Profile  My Blog  My Position  Send Message

1
FollowupID: 900755

Follow Up By: Ron N - Thursday, Jul 18, 2019 at 23:03

Thursday, Jul 18, 2019 at 23:03
George, have you ever registered any new visitor account with Exploroz, on your laptop?

This thread below may help, if you have.

Please check your Exploroz account

Cheers, Ron.
0
FollowupID: 900757

Follow Up By: Member-George (WA) - Thursday, Jul 18, 2019 at 23:17

Thursday, Jul 18, 2019 at 23:17
Thanks Ron, I have checked the account on my desk PC and all looks good.
I am not able to check the laptop account because it won't let me log in.
By the way, my laptop login was no problem last week. since then I had a corrupted hard drive.
I have installed a new drive and reloaded all my previous programs.
Since then I have the Exploroz login problem.
Just Do It
VKS-737, Mobile 2131
Radio Operator

Member
My Profile  My Blog  My Position  Send Message

1
FollowupID: 900759

Follow Up By: Ron N - Thursday, Jul 18, 2019 at 23:31

Thursday, Jul 18, 2019 at 23:31
Hmm, that complicates things. Have you tried registering a new account with Exploroz on the laptop - using your current account email address and username?

Cheers, Ron.
0
FollowupID: 900761

Follow Up By: Member-George (WA) - Thursday, Jul 18, 2019 at 23:35

Thursday, Jul 18, 2019 at 23:35
Yes tried that but it will not accept the same email and pass word for a new account.
Makes sense I guess
Cheers
Just Do It
VKS-737, Mobile 2131
Radio Operator

Member
My Profile  My Blog  My Position  Send Message

1
FollowupID: 900762

Follow Up By: Ron N - Thursday, Jul 18, 2019 at 23:57

Thursday, Jul 18, 2019 at 23:57
O.K. I'm thinking there's a problem with your laptops new hard drive reloaded programmes (or your reloaded email programme) rejecting the Exploroz website.

You need to ensure that the Exploroz website and emails from Exploroz are whitelisted, or allowed, and not blocked.
Check that the add-ons you need to access the Exploroz site are allowed. Pop-up blockers are known to cause problems with logins.

Numerous Anti-virus programmes are also guilty of blocking access to websites that they think are suss, because their sensitivity is too high.

You could try disabling your AV temporarily to see if that makes any difference.

Not knowing what programmes you have loaded, or how your email accounts are structured, or what email programmes you're using, makes it more difficult to troubleshoot.
Gmail can apparently cause, and has caused, login error messages on here in the past.

If nothing works, contact Admin via your desktop PC, and they may be able to get back to you tomorrow with assistance.

Cheers, Ron.
0
FollowupID: 900763

Follow Up By: Member-George (WA) - Friday, Jul 19, 2019 at 00:13

Friday, Jul 19, 2019 at 00:13
Thanks for your efforts to help me Ron.
However at this stage I will wait till I can make contact with Michelle.
Hopefully she may be able to fix the problem from their end
Cheers
Just Do It
VKS-737, Mobile 2131
Radio Operator

Member
My Profile  My Blog  My Position  Send Message

1
FollowupID: 900764

Reply By: Mick O - Friday, Jul 19, 2019 at 09:35

Friday, Jul 19, 2019 at 09:35
George, what internet browser are you using? Try updating or use Google chrome or Firefox. That may help.

Cheers. Mick.
''We knew from the experience of well-known travelers that the
trip would doubtless be attended with much hardship.''
Richard Maurice - 1903

Lifetime Member
My Profile  My Blog  Send Message
Moderator

AnswerID: 626810

Reply By: Pepper - Saturday, Jul 20, 2019 at 08:10

Saturday, Jul 20, 2019 at 08:10
I was asked recently to log into this site ,since doing that i cannot start a new topic ???
AnswerID: 626832

Follow Up By: Frank P (NSW) - Saturday, Jul 20, 2019 at 12:32

Saturday, Jul 20, 2019 at 12:32
I am logged in and can start a new topic, so the issue appears not to be system-wide..

Did you go through the Captcha "I am not a robot" routine below the text edit box?

That is a new feature to help reduce the spam the site was getting.
0
FollowupID: 900787

Follow Up By: Pepper - Tuesday, Jul 23, 2019 at 07:59

Tuesday, Jul 23, 2019 at 07:59
Dont remember the i am not a robot thing ,will see if i can have another look ,thankyou.
0
FollowupID: 900818

Popular Content

Popular Products (13)