Slow forum email...

Submitted: Friday, Jul 23, 2004 at 14:56
ThreadID: 14942 Views:1286 Replies:5 FollowUps:2
This Thread has been Archived
Happen to anyone else? I have received 32 replies to a post, but no emails.
I had some replies to posts yesterday, but received emails this afternoon.

Doesn't bother me, just wanted to know if it's my ISP or the forum.

Cheers
Back Expand Un-Read 0 Moderator

Reply By: Baz (NSW) - Friday, Jul 23, 2004 at 15:45

Friday, Jul 23, 2004 at 15:45
Reply to this and find out
AnswerID: 69256

Follow Up By: Baz (NSW) - Friday, Jul 23, 2004 at 17:07

Friday, Jul 23, 2004 at 17:07
Mine seems to be working OK Wolfy, might an email prob with your isp.

Baz.
0
FollowupID: 329613

Follow Up By: Baz (NSW) - Friday, Jul 23, 2004 at 17:08

Friday, Jul 23, 2004 at 17:08
Should be a be in there.
0
FollowupID: 329614

Reply By: Member - Rick (S.A.) - Friday, Jul 23, 2004 at 16:44

Friday, Jul 23, 2004 at 16:44
Wolfie,

S'weird that I can't open the post # 14927 of yours, the one I am guessing you had all the replies to. The emails/net/??? has been a bit peciuliar this WET afternoon.

What a great rain.

Have you checked out how widespread it is on the BoM site?

C Ya
AnswerID: 69270

Reply By: Bonz (Vic) - Friday, Jul 23, 2004 at 18:12

Friday, Jul 23, 2004 at 18:12
Must be a glitch with that post Wolfie
.
Time is an illusion produced by the passage of history
.

Lifetime Member
My Profile  My Blog  My Position  Send Message
Moderator

AnswerID: 69299

Reply By: Puddin & Gumnut (Sydney) - Sunday, Jul 25, 2004 at 16:19

Sunday, Jul 25, 2004 at 16:19
I had the same problem a while ago , David told me my ISP was boncing emails, turned I had reached my storage limit without knowing as the spam blocker was chockers . I just deleted everything I did'nt want & keep it cleaned out , now works fine
AnswerID: 69536

Reply By: motherhen - Sunday, Jul 25, 2004 at 16:41

Sunday, Jul 25, 2004 at 16:41
Maybe those pigeons flying a bit slow eh?
AnswerID: 69542

Sponsored Links

Popular Products (13)