Nissan GL 4.2T problems

Submitted: Thursday, Jan 02, 2003 at 01:00
ThreadID: 2771 Views:1630 Replies:3 FollowUps:1
This Thread has been Archived
NEW GL Nissan 4.2t, problem from new has constant miss,very bad at 1100 rpms is 6 months old,Nissan has rebuilt fuel pump once problem still there.HELP!
Getting the runaround from Nissan dealer,local diesel mechanic,(friend) spends a lot of time rebuilding these pumps----appears to be a problem that Nissan doesn't want to know about .HELP,Norm
Back Expand Un-Read 0 Moderator

Reply By: Truckster - Thursday, Jan 02, 2003 at 01:00

Thursday, Jan 02, 2003 at 01:00
try Patrol List


Nissan not wanting to know about things is standard for any manufacturer where it will cost them lots...

So what is the problem according to your mate??
AnswerID: 10425

Follow Up By: Norm - Thursday, Jan 02, 2003 at 01:00

Thursday, Jan 02, 2003 at 01:00
Yeah truckster (sorry don't know your first name).Eng no TD 42 etc,chassis no JN1UCNY etc,model??????Apparently problem with the head of pump and internal bits.Had another one for 2 years prior to this,it was a wonderful vehicle,so that makes this one very disapointing.Thanks for the tip on Patrol list,be safe keep well.
Bye for now, Norm
0
FollowupID: 5512

Reply By: Truckster - Thursday, Jan 02, 2003 at 01:00

Thursday, Jan 02, 2003 at 01:00
also GL? GU ?
AnswerID: 10426

Reply By: John - Thursday, Jan 02, 2003 at 01:00

Thursday, Jan 02, 2003 at 01:00
I have GU patrol (99 model) that had bad miss on cold starting. Turned out to be adjustment in injector settings. Try Cooma Deisel Canberra.
AnswerID: 10437

Sponsored Links

Popular Products (13)