MAC USERS

Submitted: Monday, Mar 17, 2003 at 16:57
ThreadID: 3894 Views:1352 Replies:6 FollowUps:0
This Thread has been Archived
I am sorry MAC users the updates I thought I did the other day were not running correctly - I have asjusted it now and you will be running the NonDynamic mode menus. At least until I can get a fix from Milonic the menu developer. Please let me know if you are still having a performance issue!Regards
ExplorOz Team - David
--------------------------
Always working, not enough travelling ;-)
Back Expand Un-Read 0 Moderator

Reply By: Wombat - Monday, Mar 17, 2003 at 19:07

Monday, Mar 17, 2003 at 19:07
Bewdy! We have lift off!

Thank you David.
AnswerID: 15394

Reply By: Member - Cocka - Monday, Mar 17, 2003 at 23:43

Monday, Mar 17, 2003 at 23:43
Thanks heaps David for the updates, loading times now 1-3 secs you have done a great job. Remind me that I owe you a beer when we catch up out there on a track somewhere some time. You will be easy to recognise with all of the computers hanging from your dash.
So much to do and so little time.
AnswerID: 15444

Reply By: Kev. - Monday, Mar 17, 2003 at 23:47

Monday, Mar 17, 2003 at 23:47
Yep , heaps faster.
I didnt know it was slow for Mac users only !

Thanks.
AnswerID: 15445

Reply By: Mark R - Tuesday, Mar 18, 2003 at 08:35

Tuesday, Mar 18, 2003 at 08:35
Many thanks David - all fixed!
AnswerID: 15466

Reply By: Member - Bob - Tuesday, Mar 18, 2003 at 11:09

Tuesday, Mar 18, 2003 at 11:09
Seems pretty quick with Safari. I'll try MS IE next.

Bob
AnswerID: 15473

Reply By: Member - Bob - Tuesday, Mar 18, 2003 at 11:11

Tuesday, Mar 18, 2003 at 11:11
Yep, that's quicker too. Well done.
AnswerID: 15475

Sponsored Links

Popular Products (13)