Team Poly SmartBar

Submitted: Friday, Nov 09, 2001 at 01:00
ThreadID: 535 Views:2733 Replies:2 FollowUps:1
This Thread has been Archived
Hi! 4 wheelers. Had no replies from my previous posting so I thought I would try again with a new topic heading.

I am seriously considering changing my GQ for the new 4.8P GU. I currently have an Nissan (ARB) steel bull bar on the GQ. Has been a good bar but in over 200,000 kms has not been tested in anger. The odd minor altercation but nothing to alter it's shape. I like the look of the TeamPoly Smartbar and they tell a plausible story about how good it is. Has anyone any experience with or information about the Smartbar's performance etc.? Thanks guys and gals for any help. John
Back Expand Un-Read 0 Moderator

Reply By: MarkG - Friday, Nov 09, 2001 at 01:00

Friday, Nov 09, 2001 at 01:00
Hi there...I fitted a smartbar to my NH SWB Pajero a few months ago. While it hasn't been tested by hitting anything, I have been really impressed. It weighed only slightly more than my existing bumper which meant I didn't need to adjust suspension etc at the front. Has good mounting points for antenna and lights too (although I had to adjust the brackets as my lights were quite large). When you do buy, have a good look around, as I got the fitting thrown in for free.
AnswerID: 1376

Follow Up By: John - Saturday, Nov 10, 2001 at 01:00

Saturday, Nov 10, 2001 at 01:00
Thanks MarkG for your reply. I like the weight benefits and the appearance of the SmartBar. I hope some more answers will come. Could you please go out and hit something and report the results? Just joking!
Sorry about the multiple questions but when I tried to send the questions yesterday I kept getting back a message saying that the email had not gone through.
0
FollowupID: 425

Reply By: ExplorOz Team - David - Saturday, Nov 10, 2001 at 01:00

Saturday, Nov 10, 2001 at 01:00
John,I have fixed the performance problems and multiple entries issue. Sorry for the inconvience - Could you please in future just drop me a very quick feedback and I am sure we can fix any problems. The error you were getting was to do with our mail server being conjested - I am now and using a different machine and this should fix the problems. I have left two of your questions in the forum as you have answers in both.David
AnswerID: 1383

Sponsored Links

Popular Products (14)