how do I post an image

Submitted: Thursday, Jan 24, 2008 at 17:55
ThreadID: 53871 Views:1260 Replies:4 FollowUps:6
This Thread has been Archived
How can I post an image into a post that I have stored on my computer.

Back Expand Un-Read 0 Moderator

Reply By: Derek from Affordable Batteries & Radiators - Thursday, Jan 24, 2008 at 18:11

Thursday, Jan 24, 2008 at 18:11
Logo onto photo bucket.

Upload your pictures and then cut and paste the address of the picture.
AnswerID: 283569

Reply By: Derek from Affordable Batteries & Radiators - Thursday, Jan 24, 2008 at 18:13

Thursday, Jan 24, 2008 at 18:13
Photobucket
AnswerID: 283571

Reply By: Member - Doug T (FNQ) - Thursday, Jan 24, 2008 at 18:29

Thursday, Jan 24, 2008 at 18:29
along with Dereks post LIKE THIS


.
still going strong with 836,179 K's

Lifetime Member
My Profile  My Blog  Send Message

AnswerID: 283577

Follow Up By: Derek from Affordable Batteries & Radiators - Thursday, Jan 24, 2008 at 20:58

Thursday, Jan 24, 2008 at 20:58
Hi Doug

Well done. Easy explanation.

Regards

Derek.
0
FollowupID: 548222

Follow Up By: Navigator 1 (NSW) - Thursday, Jan 24, 2008 at 23:13

Thursday, Jan 24, 2008 at 23:13
Excellent Doug, Thanks for the visual explanations.
The outback calls

Member
My Profile  My Blog  My Position  Send Message

0
FollowupID: 548258

Follow Up By: Bonz (Vic) - Saturday, Jan 26, 2008 at 14:02

Saturday, Jan 26, 2008 at 14:02
And once you have pasted use the PREVIEW button, it will show you if its been successful
.
Time is an illusion produced by the passage of history
.

Lifetime Member
My Profile  My Blog  My Position  Send Message
Moderator

0
FollowupID: 548546

Reply By: baldman - Thursday, Jan 24, 2008 at 19:58

Thursday, Jan 24, 2008 at 19:58
thanks to all
AnswerID: 283595

Follow Up By: The Parts Guy - Sunday, Jan 27, 2008 at 17:16

Sunday, Jan 27, 2008 at 17:16
I tried same but in preview I only get a box with an x in it. I have tried to attach to this follow up. Am I missing a step?
[/img]
0
FollowupID: 548671

Follow Up By: Member - Kingsley N (SA) - Sunday, Jan 27, 2008 at 17:29

Sunday, Jan 27, 2008 at 17:29
When you paste the URL into the link box make sure that you overwrite the "http://" Otherwise you will have http://http:// and that doesn't work. Having said that, I have also had the red cross treatment and could not explain it! I also had trouble linking a picture into a post from those stored in my member profile.

Kingo
0
FollowupID: 548675

Follow Up By: The Parts Guy - Sunday, Jan 27, 2008 at 20:25

Sunday, Jan 27, 2008 at 20:25
I only have the one http:// but still get the box with the x, is it possibly file size or something similar?
0
FollowupID: 548693

Sponsored Links

Popular Products (14)