Just testing links only

Submitted: Monday, Mar 24, 2008 at 09:33
ThreadID: 55858 Views:1373 Replies:3 FollowUps:2
This Thread has been Archived
Nothing here of importance.

Boiler
still going strong with 836,179 K's

Lifetime Member
My Profile  My Blog  Send Message

Back Expand Un-Read 0 Moderator

Reply By: Member - Doug T (FNQ) - Monday, Mar 24, 2008 at 09:34

Monday, Mar 24, 2008 at 09:34
Site Link
still going strong with 836,179 K's

Lifetime Member
My Profile  My Blog  Send Message

AnswerID: 294358

Follow Up By: Member - Doug T (FNQ) - Monday, Mar 24, 2008 at 09:37

Monday, Mar 24, 2008 at 09:37
trying
still going strong with 836,179 K's

Lifetime Member
My Profile  My Blog  Send Message

0
FollowupID: 560152

Reply By: Member - Doug T (FNQ) - Monday, Mar 24, 2008 at 09:35

Monday, Mar 24, 2008 at 09:35
???

Garmin
still going strong with 836,179 K's

Lifetime Member
My Profile  My Blog  Send Message

AnswerID: 294360

Reply By: ExplorOz - David & Michelle - Tuesday, Mar 25, 2008 at 10:44

Tuesday, Mar 25, 2008 at 10:44
Doug,

I will sort this issue out. I made a modification to the URL pattern match about 10 days ago and it looks like I forgot abput the question mark and the = sign. I will install a patch for this shortly.

If you get these in the future please point me at them and I will be abe to deal with it.
David (DM) & Michelle (MM)
---------------------------------
Always working not enough travelling!

Lifetime Member
My Profile  My Blog  My Position  Send Message
Moderator

AnswerID: 294568

Follow Up By: Member - Doug T (FNQ) - Tuesday, Mar 25, 2008 at 10:59

Tuesday, Mar 25, 2008 at 10:59
David
That's OK , I new something must have been changed because I never had a problem like that before, ...nearly tearing hair out I was...

Thanks for the reply,

,
still going strong with 836,179 K's

Lifetime Member
My Profile  My Blog  Send Message

0
FollowupID: 560462

Sponsored Links

Popular Products (14)