Oziexplorer/Magellan Meridian Platinum

Submitted: Saturday, Jul 05, 2003 at 17:04
ThreadID: 5829 Views:2424 Replies:2 FollowUps:0
This Thread has been Archived
Hi guys

Thanks to those people who replied to my previous post. It sure makes things easier when you know how.

I am currently experimenting with Moving Maps and am trying to set up my Meridian Colour (same as Platinum basically) to talk with Oziexplorer.

I can upload and download Tracks and Waypoints etc, so this type of communication is OK, but cannot get it to respond to moving maps command.

One of the issue I think is the NMEA settings. Does anyone have any clues on this setting and/or anything else I need to do to get moving map up and running.

I joined the yahoo groups but couldn't find much there and as I am going to be using the sysytem in my 4x4 I thought this would be the better forum.

Thanks again.
PT
Back Expand Un-Read 0 Moderator

Reply By: Macca B - Saturday, Jul 05, 2003 at 22:49

Saturday, Jul 05, 2003 at 22:49
half the users on the yahoo forum use Oziexplorer in vehicles
just post a question to the forum as they are the hurugurus
AnswerID: 24295

Reply By: Member - Peter (WA) - Sunday, Jul 06, 2003 at 13:47

Sunday, Jul 06, 2003 at 13:47
Hi I have a Garmin when I am uploading and down loading I have to set it on GARMIN/GARMIN HOST but with moving maps the GPS must be set on NMEA/NMEA hope this helpsBorn to drive a 4x4 , not a keyboard
Peter York 4x4
AnswerID: 24319

Sponsored Links

Popular Products (13)