Natmap2003 and XPsp2

Submitted: Saturday, Jun 14, 2008 at 20:24
ThreadID: 58782 Views:1007 Replies:3 FollowUps:2
This Thread has been Archived
Hi guys, I have a problem running Natmap on my XP puter. It says its blocked an active X control. So I allow the control but Natmap simply bleep s down when I get to a certain point.
Now I know that this has got to be something pretty basic...but having put up with it for a long time I'm now not too proud to ask fo help.
What's the go, anyone know?
TIA
Back Expand Un-Read 0 Moderator

Reply By: Member - Footloose - Saturday, Jun 14, 2008 at 20:26

Saturday, Jun 14, 2008 at 20:26
Sorry about the bleep..it was supposed to be "shuts down" but I missed the key and ...guess what LOL
AnswerID: 309984

Follow Up By: Member - Kingsley N (SA) - Saturday, Jun 14, 2008 at 21:07

Saturday, Jun 14, 2008 at 21:07
Footloose,

I see from your later post that you have been onto the Geoscience Australia site. They have information on NATMAP 2003 issues.

I have the same version, but have VISTA on my PC. I think that VISTA has similar issues because when I changed over I discovered problems with NATMAP. However if you have OziExplorer you can import the maps into that program and view the index map etc. I have done just that and converted a number of the maps to use on a PDA. I have ordered a copy of the 2008 issue that has been pending for six months or more! The old 2003 maps are a bit of a dog's breakfast!

Kingo
0
FollowupID: 575994

Follow Up By: Member - Footloose - Saturday, Jun 14, 2008 at 21:12

Saturday, Jun 14, 2008 at 21:12
Thanks Kingo, I agree about the dogs breakfast ! I'll give the patch a go and see if it works with the 2003. The 2008 version should be much better, I might order a copy.
0
FollowupID: 575997

Reply By: Member - Footloose - Saturday, Jun 14, 2008 at 20:49

Saturday, Jun 14, 2008 at 20:49
The Natmap page tells me it might be an IE7 problem and I am downloading a patch...I'll let you know how I go with it.
AnswerID: 309994

Reply By: Member - Footloose - Sunday, Jun 15, 2008 at 00:06

Sunday, Jun 15, 2008 at 00:06
The patch worked !! :)))
AnswerID: 310017

Sponsored Links

Popular Products (14)