OziExplorer

Submitted: Monday, Jul 21, 2003 at 16:09
ThreadID: 6093 Views:2077 Replies:4 FollowUps:5
This Thread has been Archived
Reference to OziExplorer "Map Viewer"

Nat Map CD 1, Map image SF 5113 Robertson.

The 'Map View' for this Map Image is blank.

The 'Map View' for all other maps works OK.

I have re loaded the map view file again but the problem still exists

If any OziExplorer users have an answer to fix this problem, I would appreciate the feed backJust made it, King Edward River
Back Expand Un-Read 0 Moderator

Reply By: Gerry - Monday, Jul 21, 2003 at 16:53

Monday, Jul 21, 2003 at 16:53
Hi George
Mine works fine mate. Have you got the latest version of OziExplorer?
Cheers
Gerry
AnswerID: 25502

Follow Up By: Member - George (WA) - Monday, Jul 21, 2003 at 16:58

Monday, Jul 21, 2003 at 16:58
Hi Gerry,
I do have the latest version.
The actual map image has loaded OK
Just the "Map View" window is blankJust made it, King Edward River
0
FollowupID: 17275

Reply By: Greg Harewood - Tuesday, Jul 22, 2003 at 00:02

Tuesday, Jul 22, 2003 at 00:02
George
Works Ok on mine - so no immediate solution from this end...where did you get your OziExplorer Map files from? Did you simply import the info using import function, did you get map files off GpsOz/OziE site or did you calibrate them yourself??
Also does the calibration of the map appear correct ?
Cheers
Greg
PS bet you dont have latest version (3.95.3b)
AnswerID: 25560

Follow Up By: Member - Glenn(VIC) - Tuesday, Jul 22, 2003 at 10:51

Tuesday, Jul 22, 2003 at 10:51
How is the latest version running?

Did you download it from the site or purchase the disk?Just Do It!

0
FollowupID: 17338

Follow Up By: Greg Harewood - Tuesday, Jul 22, 2003 at 11:47

Tuesday, Jul 22, 2003 at 11:47
Glen - latest upgrade is on Website - (I havent actually downloaded it - I was just being a bit facetious) - I am using 3.95.3a - sometimes the upgrades have fixes for features I dont use so little point in downloading - especially when about 1 week later there is another upgrade and then another.....All great stuff though - greatest GPS mapping product in the world!!

Cheers
Greg
0
FollowupID: 17347

Follow Up By: Member - George (WA) - Tuesday, Jul 22, 2003 at 12:53

Tuesday, Jul 22, 2003 at 12:53
Hi Greg & Others
My map files are from the NatMap 256K discs, purchased from Exploroz.
Calibration is OK
The SF5113 map loads OK, just the Map View window for this particular map is blank.
Running version 3.95.3a
I would be interested in any other suggestion regarding this problemJust made it, King Edward River
0
FollowupID: 17353

Reply By: Member - George (WA) - Tuesday, Jul 22, 2003 at 13:29

Tuesday, Jul 22, 2003 at 13:29
Hi Guys,
I have just solved the problem.
For any future reference.

The SF5115 Robertson map is a 4Kb file with a .map file extension in the NatMap CD 1 file
Attached to this is a another file, of the same name, but with a .mv1 file extension.
It appears that this file was corrupted, it had 0kb in the file

I simply deleted this file
Then restarted OziExplorer
OziExplorer automatically re-established the deleted mv1 file and the Map View window now also displayed the entire map

Hope this will help anyone with a similar problem

Thank you all for your interestJust made it, King Edward River
AnswerID: 25603

Reply By: Member - Bob - Tuesday, Jul 22, 2003 at 13:30

Tuesday, Jul 22, 2003 at 13:30
George, can you see the map in question when you use Raster Viewer that came with the maps? If not, it might be a corrupt copy.
AnswerID: 25604

Follow Up By: Member - George (WA) - Tuesday, Jul 22, 2003 at 21:07

Tuesday, Jul 22, 2003 at 21:07
Hi Bob,
Yes I can see the map in question on the Raster Viewer.
Everything seems to be working OK now

CheersJust made it, King Edward River
0
FollowupID: 17385

Sponsored Links

Popular Products (13)