Slow loading solutions?

Submitted: Wednesday, Jan 28, 2009 at 21:11
ThreadID: 65503 Views:1732 Replies:4 FollowUps:2
This Thread has been Archived
Evening all,

it has been raised previously people are finding it extremely slow to load EO up and open theads, i for one have this problem and it is agonising at times, does anyone have a solution to it but i dont want to run firefox or any other system as it was OK before.i have XP home,IE6, have tried 7 but went back to 6 as i found it better,any easy solutions greatly appreciated. Paul
Back Expand Un-Read 0 Moderator

Reply By: Member - Warfer (VIC) - Wednesday, Jan 28, 2009 at 21:24

Wednesday, Jan 28, 2009 at 21:24
Hiya Paul

Yep occasionally i get the go slow...Just wait till its on the go again..There is nothing wrong with Firefox..I'd be questioning whats right with IE7..

Download and install Spybot search and destroy,Its free and gets rid of cookies,slugware etc etc..

Here

Cheers
AnswerID: 346449

Reply By: Member - Dunworkin (WA) - Wednesday, Jan 28, 2009 at 22:55

Wednesday, Jan 28, 2009 at 22:55
Maybe a bandaid solution but when I have the problem I go in and delete the cookies, all is OK then.

Cheers

D


Simba, our much missed baby.

Lifetime Member
My Profile  Send Message

AnswerID: 346471

Reply By: Gone Bush (WA) - Wednesday, Jan 28, 2009 at 23:11

Wednesday, Jan 28, 2009 at 23:11
Yep, I find it's slow.

It's not my system because LCOOL, Caravanersforum, Bushtracker, Trakmaster, BOG Forum, and several others load very quickly.



I'm glad I ain't too scared to be lazy
- Augustus McCrae (Lonesome Dove)

Lifetime Member
My Profile  My Blog  Send Message

AnswerID: 346479

Follow Up By: Rolly - Wednesday, Jan 28, 2009 at 23:16

Wednesday, Jan 28, 2009 at 23:16
Is it actually slow loading or is it that you're having to wait for the connection?
0
FollowupID: 614468

Follow Up By: Member - Tour Boy (QLD) - Thursday, Jan 29, 2009 at 16:07

Thursday, Jan 29, 2009 at 16:07
Mine is the same,
EO is ssssllllloooooowwwwwwwwwww.
Everything else works at normal speed as well.

very frustrating being so slow to load pages
Cheers,
Dave
2010 Isuzu FTS800 Expedition camper
2015 Fortuner
Had 72 cruisers in my time

Lifetime Member
My Profile  My Blog  Send Message

0
FollowupID: 614582

Reply By: Cruiser Crazy - Thursday, Jan 29, 2009 at 00:37

Thursday, Jan 29, 2009 at 00:37
I use a wireless conection of BigPond, which on it's own is very slow.
After I installed Google Chrome, allot of sites including EO opens allot quicker.
Try it, you can download it for free, just search Google.
It looks and works almost the same as windows Explorer.
I can open every website with it, except Hotmail. (They didn't pay Bill Gates enough, I guess ;-))

Cruiser Crazy
AnswerID: 346494

Sponsored Links

Popular Products (14)