Gu Patrol Hazard Lights

Submitted: Thursday, Apr 16, 2009 at 17:54
ThreadID: 67902 Views:3104 Replies:2 FollowUps:3
This Thread has been Archived
Hi All
My hazzard lights have stopped working and cannot find out why. Cannot find a fuse for them anywhere. My blinkers are still working. Any help would be appreciated

Tim,
Back Expand Un-Read 0 Moderator

Reply By: Lotzi - Thursday, Apr 16, 2009 at 19:02

Thursday, Apr 16, 2009 at 19:02
G'day Tim
If indicators are working, maybe the hazard switch, I had a similar problem with my vehicle.
Cheers
Lotzi
AnswerID: 359845

Follow Up By: Member - Crazy Dog (QLD) - Thursday, Apr 16, 2009 at 19:12

Thursday, Apr 16, 2009 at 19:12
From a Y61 manual..It says check fuse in fusable link box...Don't know if yours is the same but if so let me know and I will send the manual to you.

Grrr!!!

0
FollowupID: 627813

Follow Up By: Lotzi - Friday, Apr 17, 2009 at 08:29

Friday, Apr 17, 2009 at 08:29
G'day Crazypup

Thanks for the offer, have just sold the problem. New problem on horizon.

Cheers
Lotzi
0
FollowupID: 627882

Reply By: Patrol22 - Thursday, Apr 16, 2009 at 19:24

Thursday, Apr 16, 2009 at 19:24
From memory it (the fuse) is located in the fuse box on the starboard side midships of the engine bay.
AnswerID: 359849

Follow Up By: Member - Wayne N (QLD) - Thursday, Apr 16, 2009 at 19:48

Thursday, Apr 16, 2009 at 19:48
Yep, had same problem. Fuse is under bonnet on right hand side with the main bunch of relays, circuit breakers etc under the plastic cover just behind the battery.

Regards
Crossing the Wenlock

Member
My Profile  Send Message

0
FollowupID: 627817

Sponsored Links

Popular Products (13)