EO shop

Submitted: Thursday, May 28, 2009 at 21:56
ThreadID: 69284 Views:1623 Replies:3 FollowUps:12
This Thread has been Archived
Is anyone having trouble opening the EO shop tab, it just comes up with internet explorer needs to close.Click send report button and it closes the site.

Murray
Another Mexican

Lifetime Member
My Profile  My Blog  My Position  Send Message

Back Expand Un-Read 0 Moderator

Reply By: Member - Fred B (NT) - Thursday, May 28, 2009 at 22:08

Thursday, May 28, 2009 at 22:08
Hi Murray,
No... I placed anorder tonight... no problems.
Fred B
VKS 737: Mobile/Selcall 1334

Lifetime Member
My Profile  My Blog  My Position  Send Message

AnswerID: 367262

Reply By: Member - Dunworkin (WA) - Thursday, May 28, 2009 at 22:19

Thursday, May 28, 2009 at 22:19
Yep Murray, me too, just went into buy and the error came up.

Will have to go in later.

Cheers

Deanna


Simba, our much missed baby.

Lifetime Member
My Profile  Send Message

AnswerID: 367265

Follow Up By: ExplorOz - David & Michelle - Thursday, May 28, 2009 at 22:42

Thursday, May 28, 2009 at 22:42
Deanna,

As a test try clearing your temp Internet files and see what happens and then maybe try clearing your cookies. There is a cookie that holds your shopping cart and this may be corrupt.

So please try these two things and report back if you can it may help someone else and if you can do these two thing separately and test it will help me know where to look to try to solve any problem.

David
David (DM) & Michelle (MM)
---------------------------------
Always working not enough travelling!

Lifetime Member
My Profile  My Blog  My Position  Send Message
Moderator

0
FollowupID: 634972

Follow Up By: Member - Dunworkin (WA) - Friday, May 29, 2009 at 01:06

Friday, May 29, 2009 at 01:06
Hi David, thanks for your reply, I did what you said and still the same, tried another computer and still can't get in. Will turn in for the night and see what I can find tomorrow.


Simba, our much missed baby.

Lifetime Member
My Profile  Send Message

0
FollowupID: 634987

Reply By: ExplorOz - David & Michelle - Thursday, May 28, 2009 at 22:41

Thursday, May 28, 2009 at 22:41
Murray this is most strange - we have had over 100 orders today so it does not effect everyone. I have had one other person email me earlier with the same issue however I cannot fault the system.

As a test try clearing your temp Internet files and see what happens and then maybe try clearing your cookies. There is a cookie that holds your shopping cart and this may be corrupt.

So please try these two things and report back if you can it may help someone else and if you can do these two thing separately and test it will help me know where to look to try to solve any problem.

David
David (DM) & Michelle (MM)
---------------------------------
Always working not enough travelling!

Lifetime Member
My Profile  My Blog  My Position  Send Message
Moderator

AnswerID: 367272

Follow Up By: ExplorOz - David & Michelle - Thursday, May 28, 2009 at 22:50

Thursday, May 28, 2009 at 22:50
I have just written a mod that will clear out the cookie if there is an failure of the cookie system. I will need to install this update and compile the site. There are too many users on right now so will do it in an hour or so. If you could try the above tests first this would help me know however if you do it tomorrow it should also work. Let me know either way.

David
David (DM) & Michelle (MM)
---------------------------------
Always working not enough travelling!

Lifetime Member
My Profile  My Blog  My Position  Send Message
Moderator

0
FollowupID: 634977

Follow Up By: ExplorOz - David & Michelle - Friday, May 29, 2009 at 01:03

Friday, May 29, 2009 at 01:03
Mods installed please try again and let me know what happens.

Thanks David
David (DM) & Michelle (MM)
---------------------------------
Always working not enough travelling!

Lifetime Member
My Profile  My Blog  My Position  Send Message
Moderator

0
FollowupID: 634986

Follow Up By: Member - Dunworkin (WA) - Friday, May 29, 2009 at 11:52

Friday, May 29, 2009 at 11:52
Hi David, I have tried again this morning and I'm still not able to get into the Shop, all other places are OK. As mentioned last night I did what you suggested but still no joy. Not sure if it is my system but I tried to get in on Bevan's laptop but still no joy.

Cheers

Deanna


Simba, our much missed baby.

Lifetime Member
My Profile  Send Message

0
FollowupID: 635042

Follow Up By: ExplorOz - David & Michelle - Friday, May 29, 2009 at 12:02

Friday, May 29, 2009 at 12:02
Deanna,

Can you try going into places for me also as this will eliminate the mapping engine - and also try this link which will take you to a specific shop item and eliminate the shop index page - Link to Books for test.

Thanks for helping out I would like to solve this however we have had over 200 orders since the updates on Wednesday so it is not a problem for everyone.

PS: What Internet Security product are you using - this may also be causing a problem.

David
David (DM) & Michelle (MM)
---------------------------------
Always working not enough travelling!

Lifetime Member
My Profile  My Blog  My Position  Send Message
Moderator

0
FollowupID: 635044

Follow Up By: Member - Dunworkin (WA) - Friday, May 29, 2009 at 12:16

Friday, May 29, 2009 at 12:16
David

I went into Places and tried going into Shop from there, (hope that is what you meant) but still came up with the error. (The error is the usual microsoft error which tells you to 'send or don't send' at the end.

I am not very computer savvy so could be a problem here. Am I still the only one that is having the problem.

We are using AVG Internet Security and have done for a number of years.

Thanks for your help.

Cheers

Deanna



Simba, our much missed baby.

Lifetime Member
My Profile  Send Message

0
FollowupID: 635047

Follow Up By: Member - Donks1 (NSW) - Friday, May 29, 2009 at 13:13

Friday, May 29, 2009 at 13:13
G'day David

I have deleted Temp files & cookies, and can access the shop through your link above, but not direct from the "tag menus " at the top of screen.

Cheers

Donks1
0
FollowupID: 635058

Follow Up By: Member - Dunworkin (WA) - Friday, May 29, 2009 at 13:30

Friday, May 29, 2009 at 13:30
David,

As with Donks1 above I have been able to access the shop from your link but still not able through the menu.

Cheers

Deanna


Simba, our much missed baby.

Lifetime Member
My Profile  Send Message

0
FollowupID: 635062

Follow Up By: ExplorOz - David & Michelle - Friday, May 29, 2009 at 20:10

Friday, May 29, 2009 at 20:10
Hi all - can yo please try the shop home for me again - I think the problem is somewhere in the mapping system but where I am not sure. Anyway please have a try and let me know what happens?

Also can you tell me if places works (ie: you get the map and can click on things on that map). Thanks again and sorry about the errors.

David
David (DM) & Michelle (MM)
---------------------------------
Always working not enough travelling!

Lifetime Member
My Profile  My Blog  My Position  Send Message
Moderator

0
FollowupID: 635119

Follow Up By: Member - Dunworkin (WA) - Friday, May 29, 2009 at 21:10

Friday, May 29, 2009 at 21:10
David,

Have just tried 'Places' and the places on the map works fine, unfortunately the shop is still not working, it appears that it is only that area (well for me anyway) that I can't get into.

Hope that helps

Deanna


Simba, our much missed baby.

Lifetime Member
My Profile  Send Message

0
FollowupID: 635138

Follow Up By: Member - Dunworkin (WA) - Saturday, May 30, 2009 at 23:22

Saturday, May 30, 2009 at 23:22
Hi David, sorry to bother you again with this but I am still having problems getting into the 'Shop'

I've been trying for the past couple of days to renew my membership but unable to get in there. Is it just me or are others having problems as well?

Thanks for your help

Cheers

Deanna


Simba, our much missed baby.

Lifetime Member
My Profile  Send Message

0
FollowupID: 635318

Sponsored Links

Popular Products (14)