ExplorOz Shop IE 6 Error Resolved

Submitted: Thursday, Jun 04, 2009 at 14:53
ThreadID: 69503 Views:1526 Replies:4 FollowUps:6
This Thread has been Archived
A big thanks to those of you who helped me to track down the issue in the shop home page. I ended up loading up a machine running IE6 and found the problem and also fixed a few others that it was showing.

For the techo minded it was all because a </a> was missing from a title in the Payment options information section. It took ages to find but it is now fixed. So thanks again.

If there are any people still out there that were using IE 6 and could not order the discounted memberships & renewals please let us know and we will make arrangements that will allow you to take advantage of the special offer.

Also the merchandise specials will be turned off shortly - however members will get 10% discount all the time on these products.

David
David (DM) & Michelle (MM)
---------------------------------
Always working not enough travelling!

Lifetime Member
My Profile  My Blog  My Position  Send Message
Moderator

Back Expand Un-Read 0 Moderator

Reply By: Member - Donks1 (NSW) - Thursday, Jun 04, 2009 at 14:54

Thursday, Jun 04, 2009 at 14:54
Good work.. Thanks David

Donks1
AnswerID: 368388

Reply By: Member - Troll 81 (QLD) - Thursday, Jun 04, 2009 at 15:03

Thursday, Jun 04, 2009 at 15:03
David,

Is there a know issue with firefox and using the up and down arrows to scroll up and down the page? I have tried 2 PC now and I can use the up and down arrows on other sites but not this one for some reason. I tried it in IE and it worked fine?
AnswerID: 368391

Follow Up By: ExplorOz - David & Michelle - Thursday, Jun 04, 2009 at 15:07

Thursday, Jun 04, 2009 at 15:07
Troll 81,

yes I know about the issue with Firefox and the arrow keys. It is the most weird thing I have ever seen - the Page Up and Down buttons work as does the mouse scroll wheel just not the arrows. I will check out and see what I can find on this but it is very very strange.

David
David (DM) & Michelle (MM)
---------------------------------
Always working not enough travelling!

Lifetime Member
My Profile  My Blog  My Position  Send Message
Moderator

0
FollowupID: 635944

Follow Up By: Member - Troll 81 (QLD) - Thursday, Jun 04, 2009 at 15:11

Thursday, Jun 04, 2009 at 15:11
Doesn't bother me at work just a pain when I am on my laptop and I don't have my mouse plugged in and I am stuck with my touchpad

get to work :)

Have a great long weekend all
0
FollowupID: 635945

Follow Up By: ExplorOz - David & Michelle - Thursday, Jun 04, 2009 at 15:23

Thursday, Jun 04, 2009 at 15:23
Troll 81,

Just found it and fixed it. On of my image scrollers was taking control away from the arrow keys only in FF - I have now disabled this and it all works fine.

Thanks David
David (DM) & Michelle (MM)
---------------------------------
Always working not enough travelling!

Lifetime Member
My Profile  My Blog  My Position  Send Message
Moderator

0
FollowupID: 635950

Follow Up By: Member - Troll 81 (QLD) - Thursday, Jun 04, 2009 at 15:29

Thursday, Jun 04, 2009 at 15:29
How right you are I can confirm it's working

Good work
0
FollowupID: 635952

Reply By: Member - Dunworkin (WA) - Thursday, Jun 04, 2009 at 16:50

Thursday, Jun 04, 2009 at 16:50
Guess what David, all good here, thanks

Cheers

Deanna


Simba, our much missed baby.

Lifetime Member
My Profile  Send Message

AnswerID: 368409

Follow Up By: ExplorOz - David & Michelle - Thursday, Jun 04, 2009 at 17:24

Thursday, Jun 04, 2009 at 17:24
Excellent and a public thanks for your efforts in helping me get this sorted.
David (DM) & Michelle (MM)
---------------------------------
Always working not enough travelling!

Lifetime Member
My Profile  My Blog  My Position  Send Message
Moderator

0
FollowupID: 635968

Follow Up By: Member - Dunworkin (WA) - Thursday, Jun 04, 2009 at 18:48

Thursday, Jun 04, 2009 at 18:48
David & Michelle

Your welcome, glad I could help for once.

Cheers

Deanna


Simba, our much missed baby.

Lifetime Member
My Profile  Send Message

0
FollowupID: 635980

Reply By: Member - Murray R (VIC) - Thursday, Jun 04, 2009 at 18:54

Thursday, Jun 04, 2009 at 18:54
David
Glad to see you got it all sorted out and every one should have access again graet job and great to see someone who knows their IT well done

Murray
Another Mexican

Lifetime Member
My Profile  My Blog  My Position  Send Message

AnswerID: 368423

Sponsored Links

Popular Products (14)