Problems with the fridge!

Submitted: Saturday, Jun 06, 2009 at 17:43
ThreadID: 69566 Views:2155 Replies:3 FollowUps:1
This Thread has been Archived
Hi all after a recent three day trip my waeco cf-80 has started to play up, the tempreture range wont adust and it's stuck on -3, and it drained a two month old deep cycle battery flat. not a problem if drank ice cream but it keeps blowing the tops of my stubbies and i cant drink that fast. I was curious if any one else has had this problem and if it's costly to repair, any help would be great.
Back Expand Un-Read 0 Moderator

Reply By: Member - Leanne W (NSW) - Saturday, Jun 06, 2009 at 18:16

Saturday, Jun 06, 2009 at 18:16
How old is your Waeco? Is it still under warranty?
I have found Waeco customer service to be very good. Try giving them a call.
AnswerID: 368730

Reply By: Wherehegon - Saturday, Jun 06, 2009 at 20:59

Saturday, Jun 06, 2009 at 20:59
I had the same with mine was fixed under waranty and was told it would be better then new. Have had no troubles since (cross the fingers) I think the part was called a thermister ?? Maybe not the problem with yours but was with mine..... WHG
AnswerID: 368751

Reply By: ozwasp - Monday, Jun 08, 2009 at 15:07

Monday, Jun 08, 2009 at 15:07
Waeco problems seem to outweigh Engel problems 10 to 1 on this forum... That says something
AnswerID: 368945

Follow Up By: Maîneÿ . . .- Monday, Jun 08, 2009 at 16:14

Monday, Jun 08, 2009 at 16:14
probly says Engal owna's can't tipe ?
how many Wytogo's are out there compared to Engals anyway ?

(not signing this one)
0
FollowupID: 636447

Sponsored Links

Popular Products (14)