toyota miss

Submitted: Thursday, Sep 11, 2003 at 00:12
ThreadID: 7164 Views:1104 Replies:3 FollowUps:0
This Thread has been Archived
Hi people, I'm wondering if anyone can help me with a miss in my 91 80 series turbo (factory) It starts fine, then after a while it gains revs slightly and then a miss starts If you build revs the miss goes away until you reach high revs then it comes back. If you crack any of the injectors at idle the miss goes away for a few minutes then comes back. I have changed the fuel filter and no result. Can anyone help??
Back Expand Un-Read 0 Moderator

Reply By: Kiwi Ray - Thursday, Sep 11, 2003 at 07:06

Thursday, Sep 11, 2003 at 07:06
Hi
It would sound as though that one or more of the injectors are leaking and gass is being forced into the injector lines, hence the miss
You also need to check the small filter in the fuel in let on the injector pump if there is one fitted.
this filter is inside the inlet fitting at the pump.
AnswerID: 30743

Reply By: jonny knowalittlebit - Thursday, Sep 11, 2003 at 19:27

Thursday, Sep 11, 2003 at 19:27
wow this post has been up for 18 hours and no cracks about getting another 4by.well done guys.
AnswerID: 30809

Reply By: Member - Robert (WA) - Thursday, Sep 11, 2003 at 21:04

Thursday, Sep 11, 2003 at 21:04
have you checked the tappets for clearance and also check the shims where the cam lobe run as some time they get a wear patch in them and that could be your intermittent miss

hope this helps

Robert
AnswerID: 30818

Sponsored Links

Popular Products (13)