search function

Submitted: Sunday, Apr 29, 2012 at 15:32
ThreadID: 95239 Views:1098 Replies:5 FollowUps:4
This Thread has been Archived
I must be doing something wrong, or maybe its the rain (90mm since yesterday) but I cannot get the search function to work.........anyone else having this problem?
Thanks
arbe

Lifetime Member
My Profile  My Position  Send Message

Back Expand Un-Read 0 Moderator

Reply By: Member - Kiwibound eventually - Sunday, Apr 29, 2012 at 15:49

Sunday, Apr 29, 2012 at 15:49
I am also having the same problem but thought it must be me. There has to be some threads on the subject of "Ningaloo" as it is such a popular place. Hopefully the problem will be rectified soon.
AnswerID: 484545

Reply By: aboutfivebucks (Pilbara) - Sunday, Apr 29, 2012 at 16:06

Sunday, Apr 29, 2012 at 16:06
Use the google search - just make exploroz the first word in your search
Use the 'more search tools' to get the dates your after.

i find this outperforms the inhouse search function. its way quicker.

easy peesy


AnswerID: 484546

Reply By: Life Member - esarby (NSW) - Sunday, Apr 29, 2012 at 16:36

Sunday, Apr 29, 2012 at 16:36
Richard.

Drop a line to E.O. info@explorOz.com

It is probably a simple Code malfunction.

Lifetime Member
My Profile  My Blog  Send Message

AnswerID: 484547

Reply By: ExplorOz - David & Michelle - Sunday, Apr 29, 2012 at 16:39

Sunday, Apr 29, 2012 at 16:39
Richard,

Thanks - I was updating the forum and blogs databases last night and this must have upset the full text search catalog. I have rebuilt the catalog and the search is now working again.

David
David (DM) & Michelle (MM)
---------------------------------
Always working not enough travelling!

Lifetime Member
My Profile  My Blog  My Position  Send Message
Moderator

AnswerID: 484549

Follow Up By: Member - Richard B (NSW) - Sunday, Apr 29, 2012 at 17:03

Sunday, Apr 29, 2012 at 17:03
All good ......so it is not the rain......had another 15mm in the last hour

Must somehow get to the shed and ensure that the ark is seaworthy
Thanks to all

Richard
arbe

Lifetime Member
My Profile  My Position  Send Message

0
FollowupID: 759832

Follow Up By: Life Member - esarby (NSW) - Sunday, Apr 29, 2012 at 17:10

Sunday, Apr 29, 2012 at 17:10
David.

You are wasting your time at E.O. You should be running the Country. I have never had anything responded to and fixed so quick. :-))

Lifetime Member
My Profile  My Blog  Send Message

0
FollowupID: 759836

Follow Up By: ExplorOz - David & Michelle - Sunday, Apr 29, 2012 at 20:24

Sunday, Apr 29, 2012 at 20:24
Esarby,
There are some things that not even I can resolve and for that matter I do not think I would even want to try to fix that. The fixers are the problem...
David
David (DM) & Michelle (MM)
---------------------------------
Always working not enough travelling!

Lifetime Member
My Profile  My Blog  My Position  Send Message
Moderator

0
FollowupID: 759848

Reply By: Member - Kiwibound eventually - Sunday, Apr 29, 2012 at 18:13

Sunday, Apr 29, 2012 at 18:13
Thanks David for fixing this problem.
AnswerID: 484558

Follow Up By: ExplorOz - David & Michelle - Sunday, Apr 29, 2012 at 20:26

Sunday, Apr 29, 2012 at 20:26
No worries - I must not work on the site late on Saturday night after I have had a few drinks. But then again when would anything get done if I do not do it in the middle of the night. All good.
David
David (DM) & Michelle (MM)
---------------------------------
Always working not enough travelling!

Lifetime Member
My Profile  My Blog  My Position  Send Message
Moderator

0
FollowupID: 759849

Sponsored Links

Popular Products (13)