Photos q for EO tech squad

Submitted: Sunday, Jun 03, 2012 at 11:14
ThreadID: 95991 Views:1097 Replies:2 FollowUps:2
This Thread has been Archived
I hope its a simple fix but i cant find my photos in my EO profile. I lost some a while ago and they only exist there.
Back Expand Un-Read 0 Moderator

Reply By: Bob Y. - Qld - Sunday, Jun 03, 2012 at 11:23

Sunday, Jun 03, 2012 at 11:23
Just checked my profile page too, Old Girl, and can't find any there either.

Seem to recall that David said one of the up grades would affect our photos, so maybe check with him.

Hope you can find those lost ones,

Bob.

Seen it all, Done it all.
Can't remember most of it.

Lifetime Member
My Profile  My Blog  My Position  Send Message

AnswerID: 487496

Follow Up By: Member - Old Girl - Sunday, Jun 03, 2012 at 11:39

Sunday, Jun 03, 2012 at 11:39
Thanks Bob, i had a quick look at my blog still there, id better finish it. Heading back out in a couple weeks .
0
FollowupID: 762768

Reply By: Bonz (Vic) - Sunday, Jun 03, 2012 at 22:50

Sunday, Jun 03, 2012 at 22:50
I can see four photos in your profile, were there more that that?
.
Time is an illusion produced by the passage of history
.

Lifetime Member
My Profile  My Blog  My Position  Send Message
Moderator

AnswerID: 487554

Follow Up By: Member - Old Girl - Monday, Jun 04, 2012 at 07:40

Monday, Jun 04, 2012 at 07:40
Hi Bonz, I had my photo section full. Ill give the office a call later.
Thought there may have been a new way to get to them ive over looked.
Cheers
Sharon
0
FollowupID: 762843

Sponsored Links

Popular Products (13)