ExplorOz hopeless on iPhone.

Submitted: Saturday, Aug 11, 2012 at 23:04
ThreadID: 97378 Views:2284 Replies:7 FollowUps:16
This Thread has been Archived
I don't know what has happened, but I can no longer successfully access ExplorOz with my iPhone.

Back Expand Un-Read 0 Moderator

Reply By: equinox - Saturday, Aug 11, 2012 at 23:19

Saturday, Aug 11, 2012 at 23:19
Test reply from iPhone. If this works then no problem from my iPhone. ??

Looking for adventure.
In whatever comes our way.
"Outback Yonder"


Lifetime Member
My Profile  My Blog  Send Message

AnswerID: 492731

Reply By: Bush Wanderer - Saturday, Aug 11, 2012 at 23:38

Saturday, Aug 11, 2012 at 23:38
Mobile version is still new so needs a few tweaks.
Need to go to full site to access everything.
Good start....but cannot locate the app. for exploroz that keeps popping up....its not in the app store either.
BW.
AnswerID: 492736

Follow Up By: Member - John (Vic) - Sunday, Aug 12, 2012 at 00:43

Sunday, Aug 12, 2012 at 00:43
Its not an iTunes app as yet, thats why its not in the app store.

Have a read of this thread to gain some insight.

Mobile EO Details

VKS737 - Mobile 6352 (Selcall 6352)

Lifetime Member
My Profile  My Position  Send Message

0
FollowupID: 768378

Reply By: AlbyNSW - Sunday, Aug 12, 2012 at 06:07

Sunday, Aug 12, 2012 at 06:07
I have the same issue
I can access via iPhone but not my iPad. It won't even access the full site for the forum it just displays an error message
I have tried accessing via my favorites link and by googling it but it just won't work. This has beenhappening for the last 3 days
Hope they sort it out soon
AnswerID: 492743

Follow Up By: ExplorOz - David & Michelle - Monday, Aug 13, 2012 at 11:59

Monday, Aug 13, 2012 at 11:59
Please tell me what the error message is so I can sort it. I have fully tested this but please tell me the error you are getting so I can work out what is going on.
David
David (DM) & Michelle (MM)
---------------------------------
Always working not enough travelling!

Lifetime Member
My Profile  My Blog  My Position  Send Message
Moderator

0
FollowupID: 768423

Follow Up By: AlbyNSW - Monday, Aug 13, 2012 at 13:33

Monday, Aug 13, 2012 at 13:33
Hi David

I emailed your office with a screen shot of the error message on Sunday

Thanks
0
FollowupID: 768432

Follow Up By: ExplorOz - David & Michelle - Monday, Aug 13, 2012 at 13:37

Monday, Aug 13, 2012 at 13:37
That was received thanks - I have already fixed that error. That error got loaded on Friday afternoon when I was adding a button to take you back to the Mobile site from the full site.

What is the error you are having with the mobile siite on the iPad there are no known issues with this? I am loading a switch that will turn the site to full mode if you are using a mobile that is more than 1000 pixels screen resolution in width - so an iPad in Landscape will NOT switch to mobile mode. But I am curious as to the problem you are having with the mobile version on the iPad - is it bug or just your preference to use the full site on this device?

David
David (DM) & Michelle (MM)
---------------------------------
Always working not enough travelling!

Lifetime Member
My Profile  My Blog  My Position  Send Message
Moderator

0
FollowupID: 768433

Follow Up By: ExplorOz - David & Michelle - Monday, Aug 13, 2012 at 13:39

Monday, Aug 13, 2012 at 13:39
PS: If you hit the Full Site button now it is remembered for 30 days so you will get the full version for the next month and it will then revert - if you hit it again then another 30 days will start. I can increase this but in these early mobile stages I want to keep getting you back periodically on the mobile as it is evolving so much all the time you may in fact change your preference.
David
David (DM) & Michelle (MM)
---------------------------------
Always working not enough travelling!

Lifetime Member
My Profile  My Blog  My Position  Send Message
Moderator

0
FollowupID: 768435

Follow Up By: AlbyNSW - Monday, Aug 13, 2012 at 15:43

Monday, Aug 13, 2012 at 15:43
I am at work so don't have my Ipad with me so will check when I get home and report back.
FYI I use my Ipad in landscape position.
0
FollowupID: 768444

Follow Up By: AlbyNSW - Monday, Aug 13, 2012 at 21:34

Monday, Aug 13, 2012 at 21:34
Hi David

Well I have given it a bit of a run and all seems to be working. Thanks for your assistance

David
0
FollowupID: 768468

Reply By: Life Member - Doug T (NT) - Sunday, Aug 12, 2012 at 07:11

Sunday, Aug 12, 2012 at 07:11
Clear the browsing history . or open the Safari Browser and do as below, all pages until cleared.

Image Could Not Be Found

Image Could Not Be Found

.
gift by Daughter

Lifetime Member
My Profile  My Blog  Send Message

AnswerID: 492745

Follow Up By: Shaker - Sunday, Aug 12, 2012 at 09:59

Sunday, Aug 12, 2012 at 09:59
Does that mean with ExplorOz running you can only have one page?
It was fine up until about a couple of weeks ago, also don't have any problems with other sites.
0
FollowupID: 768381

Follow Up By: Life Member - Doug T (NT) - Sunday, Aug 12, 2012 at 10:35

Sunday, Aug 12, 2012 at 10:35
No...what it means as to what I found the browser keeps working on a particular website and if you open more websites it slows it down, that's what I found with my iPhone, delete the history or close previous websites and it works fine...

.
gift by Daughter

Lifetime Member
My Profile  My Blog  Send Message

0
FollowupID: 768385

Reply By: Member - bungarra (WA) - Sunday, Aug 12, 2012 at 11:05

Sunday, Aug 12, 2012 at 11:05
Ok I have a Samsung Galaxy.....where do I start getting the mobile onto my phone......?

seems other are able to access on android.....but I cant find a link on the home page and a search turned up nothing...so can someone please point me at the strating blocks?

thanks
Life is a journey, it is not how we fall down, it is how we get up.
VKS 1341

Member
My Profile  My Position  Send Message

AnswerID: 492761

Follow Up By: Sir Kev & Darkie - Sunday, Aug 12, 2012 at 11:19

Sunday, Aug 12, 2012 at 11:19
You need to use the following link to get EO Mobile to work :)

m.exploroz.com


Cheers Kev
Russell Coight:
He was presented with a difficult decision: push on into the stretching deserts, or return home to his wife.

Lifetime Member
My Profile  My Blog  Send Message

0
FollowupID: 768386

Follow Up By: Member - bungarra (WA) - Sunday, Aug 12, 2012 at 11:23

Sunday, Aug 12, 2012 at 11:23
Couldn't wait for an answer so I tried harder went to website on the phone and it loaded site m.exploroz automatically so I bookmarked it and am replying to my own post via phone. So I guess it may be working.
Life is a journey, it is not how we fall down, it is how we get up.
VKS 1341

Member
My Profile  My Position  Send Message

0
FollowupID: 768388

Follow Up By: Member - bungarra (WA) - Sunday, Aug 12, 2012 at 11:25

Sunday, Aug 12, 2012 at 11:25
thanks kev... dont know why it picked up the m site automatically but any way all good

thanks
Life is a journey, it is not how we fall down, it is how we get up.
VKS 1341

Member
My Profile  My Position  Send Message

0
FollowupID: 768389

Reply By: ExplorOz - David & Michelle - Monday, Aug 13, 2012 at 12:01

Monday, Aug 13, 2012 at 12:01
Did you get it sorted - there are no know issues with the forum or shop that I know about related to the mobile system. There is not as much functionality available but it should all be working correctly.
David
David (DM) & Michelle (MM)
---------------------------------
Always working not enough travelling!

Lifetime Member
My Profile  My Blog  My Position  Send Message
Moderator

AnswerID: 492813

Follow Up By: Shaker - Monday, Aug 13, 2012 at 23:17

Monday, Aug 13, 2012 at 23:17
No, still no good.
I have been using the iPhone to view ExplorOz for years, problem has only just arisen.
0
FollowupID: 768477

Follow Up By: ExplorOz - David & Michelle - Tuesday, Aug 14, 2012 at 13:15

Tuesday, Aug 14, 2012 at 13:15
Shaker,
What does still no good mean - I use the mobile iPhone version all the time and it works well. I need to know what is not working to fix it because to me and others it is not broken?

It does look different because it is now a mobile version unless you click on the link at the bottom that says View Full Site.
David
David (DM) & Michelle (MM)
---------------------------------
Always working not enough travelling!

Lifetime Member
My Profile  My Blog  My Position  Send Message
Moderator

0
FollowupID: 768494

Follow Up By: Shaker - Tuesday, Aug 14, 2012 at 23:43

Tuesday, Aug 14, 2012 at 23:43
After the mobile site loads & I click on a thread, when I hit back it just goes back to a white screen with an orange horizontal line & 2 blue unlabelled buttons on the top right.
The only way to sometimes get out of this is to reload the page.

0
FollowupID: 768505

Follow Up By: ExplorOz - David & Michelle - Wednesday, Aug 15, 2012 at 10:48

Wednesday, Aug 15, 2012 at 10:48
Shaker,

This is most strange we have fully tested with iPhone 3GS, 4 and 4S plus iPod touch, Kindle and Andriod 4 and I cannot see this problem occurring. Are you just using the standard Safari browser? What iPhone is it? What software version do you have in the iPhone?

David
David (DM) & Michelle (MM)
---------------------------------
Always working not enough travelling!

Lifetime Member
My Profile  My Blog  My Position  Send Message
Moderator

0
FollowupID: 768508

Reply By: silkwood - Thursday, Aug 16, 2012 at 08:14

Thursday, Aug 16, 2012 at 08:14
On my Galaxy S3 I find going to the next screen in the mobile app shuts down my browser (chrome). I open the browser again and the next page is there. The full site works fine though.

Cheers,
Mark
AnswerID: 492961

Sponsored Links

Popular Products (13)