UHF problems

Ok, just fitted an older GME 3400. At first I thought the power cable was cactus but even with wires twisted together it gives sound for a nano second then goes silent. Also, the display is ' stuck' on channel 23 and displays ' ALARM' . It doesn't matter which button I touch or fiddle with on the face or the mic, nothing changes. So, stuffed ? Throw the &$(;@?!)$ thing in a lake ? Feeling frustrated ! Anyone got an idea ? Hope you do ! Thanks.
Back Expand Un-Read 0 Moderator

Reply By: Member - ACD 1 - Wednesday, Jun 10, 2015 at 19:24

Wednesday, Jun 10, 2015 at 19:24
Backtracks

Attached link that discusses exactly the same problem as you.

I havent had time to read it all so it may not provide a solution.

UHF stuck on CH 23 and ALARM on display

Cheers

Anthony
VKS 3539
Work - a 40 hour interuption to my weekend!
Too many places - too little time

Member
My Profile  My Position  Send Message

AnswerID: 555789

Follow Up By: Member - ACD 1 - Wednesday, Jun 10, 2015 at 19:25

Wednesday, Jun 10, 2015 at 19:25
read last post on first page.

Cheers

Anthony
VKS 3539
Work - a 40 hour interuption to my weekend!
Too many places - too little time

Member
My Profile  My Position  Send Message

1
FollowupID: 841897

Follow Up By: Member - backtracks - Wednesday, Jun 10, 2015 at 19:42

Wednesday, Jun 10, 2015 at 19:42
Thanks guys ! My grip on the axe has loosened.....
0
FollowupID: 841900

Reply By: MUZBRY- Life member(Vic) - Thursday, Jun 11, 2015 at 09:01

Thursday, Jun 11, 2015 at 09:01
Gday
Dont throw it in the lake , someone will come on and give you a lecture on pollution .
Muzbry
Great place to be Mt Blue Rag 27/12/2012

Lifetime Member
My Profile  Send Message

AnswerID: 555808

Sponsored Links

Popular Products (13)