Is the site slow

Submitted: Wednesday, Jun 02, 2004 at 18:48
ThreadID: 13396 Views:1107 Replies:6 FollowUps:8
This Thread has been Archived
Is the site slow or is it just my machine. I have time to make a baked dinner waiting for pages to load even on broadband
Back Expand Un-Read 0 Moderator

Reply By: Member - JohnR (Vic) - Wednesday, Jun 02, 2004 at 18:52

Wednesday, Jun 02, 2004 at 18:52
Bob, have seen the hourglass cursor more than once tonight on ISDN but then I have had problems with the router before that just is a slowdown situation until it stops so I couldn't swear it is a particular site............
Cheers,
Who?
John

Member
My Profile  My Position  Send Message

AnswerID: 61374

Reply By: Mrs Diamond - Wednesday, Jun 02, 2004 at 18:58

Wednesday, Jun 02, 2004 at 18:58
y e s i t i s v e r y s l o w
t o n i g h t
AnswerID: 61376

Reply By: Peter 2 - Wednesday, Jun 02, 2004 at 19:03

Wednesday, Jun 02, 2004 at 19:03
Was/is very slow here in sydney, to the stage earlier where it fell over/timed out, I'm on cable, other sites ok.
Seems to be back and running ok now but slow when you want to post replies.
Peter
1996 Oka Motorhome

Member
My Profile  My Position  Send Message

AnswerID: 61381

Reply By: ExplorOz Team - David - Wednesday, Jun 02, 2004 at 19:08

Wednesday, Jun 02, 2004 at 19:08
We have been experiencing what appears to be some form of DOS attack on our specific site server today. It was coming from what looks like a search engine and it seemed to have gotten itself is a jam and started creating thousands of user sessions on the server all the time. The issue has now been stopped (not sure exactly how yet) so hopefully we are back and going at full rate now..
David (DM) & Michelle (MM)
---------------------------------
Always working not enough travelling!

Lifetime Member
My Profile  My Blog  My Position  Send Message
Moderator

AnswerID: 61382

Follow Up By: Member - Pesty (SA) - Wednesday, Jun 02, 2004 at 19:15

Wednesday, Jun 02, 2004 at 19:15
Was waiting 2,3,4,5, minutes today and there were 2 & 3 thousand users on, seems OK now though thanks David.
0
FollowupID: 322844

Follow Up By: Member -Bob & Lex (Sydney) - Wednesday, Jun 02, 2004 at 19:20

Wednesday, Jun 02, 2004 at 19:20
Yeah thanks David it's back to normal now
0
FollowupID: 322849

Follow Up By: ExplorOz Team - David - Wednesday, Jun 02, 2004 at 19:21

Wednesday, Jun 02, 2004 at 19:21
That was the way I found the problem occur was that the user list hit around 7000 at one stage today - I started deleting the records from the file and it was building the sessions back up quicker than I could run a delete. It does appear right now (thank goodness).
David (DM) & Michelle (MM)
---------------------------------
Always working not enough travelling!

Lifetime Member
My Profile  My Blog  My Position  Send Message
Moderator

0
FollowupID: 322850

Reply By: Member - Bernie. (Vic) - Wednesday, Jun 02, 2004 at 19:22

Wednesday, Jun 02, 2004 at 19:22
Yes it was, seems a lot better now, I emailed David earlier & he replied "aware of and working on the problem"

Cheers
AnswerID: 61387

Follow Up By: ExplorOz Team - David - Wednesday, Jun 02, 2004 at 19:25

Wednesday, Jun 02, 2004 at 19:25
Thanks for your email Bernie now "aware of and fixed" - again thanks.
David (DM) & Michelle (MM)
---------------------------------
Always working not enough travelling!

Lifetime Member
My Profile  My Blog  My Position  Send Message
Moderator

0
FollowupID: 322854

Follow Up By: Member - Bernie. (Vic) - Wednesday, Jun 02, 2004 at 19:26

Wednesday, Jun 02, 2004 at 19:26
Opps!! was interrupped doing the reply and look what happens
we must be up to full SPEED now.
0
FollowupID: 322856

Follow Up By: Baz (NSW) - Wednesday, Jun 02, 2004 at 20:06

Wednesday, Jun 02, 2004 at 20:06
I've been sitting here cursing my head off thinking it was my puter then it got better after i did some things here, i even big noted myself to the puter guru, SWMBO, then i read this thread boy!!! how embarassing.

Thanks Dav.

Baz.
0
FollowupID: 322868

Reply By: Nudenut - Wednesday, Jun 02, 2004 at 21:16

Wednesday, Jun 02, 2004 at 21:16
it was so slow i figured that if i left i had plenty of time to make a baby
AnswerID: 61423

Follow Up By: Member -Bob & Lex (Sydney) - Thursday, Jun 03, 2004 at 15:38

Thursday, Jun 03, 2004 at 15:38
It wasn't that slow yuo must just be quick
0
FollowupID: 322982

Follow Up By: Nudenut - Thursday, Jun 03, 2004 at 17:32

Thursday, Jun 03, 2004 at 17:32
Me quick...nah
takes me longer to find it than it takes you to do it!
0
FollowupID: 323004

Sponsored Links

Popular Products (13)