Oziexplorer web site..help something weird here

Submitted: Saturday, Mar 21, 2009 at 10:35
ThreadID: 67038 Views:2737 Replies:5 FollowUps:11
This Thread has been Archived
For the last 24 hours I have been unable to access the Oziexplorer web site.......Despite accessing through my favourites as per normal (and so no misspelling)....or typing in the top bar exactly....or using google search and clicking on the link.....all I can get is Oops!..this link is broken

when I checked using my laptop same thing happens..only common link there is the Next G wireless modem router (bigpond) ..so far I have

used the tools menu on IE 7 and deleted all search history/ cookies./ add on etc. Hit the F5 key to refresh.....turned the computer off and on again, turned the modem off and on and waited over night

still the same result...........I cannot understand why as a previous helpful post yesterday informed me that the site was working!

Is anyone able to where this damn gremlin is lurking in my network / router etc and how to resolve this? all other web sites are working fine ...just not the one I want!...never experienced anything like it before

thanks
Life is a journey, it is not how we fall down, it is how we get up.
VKS 1341

Member
My Profile  My Position  Send Message

Back Expand Un-Read 0 Moderator

Reply By: Ozhumvee - Saturday, Mar 21, 2009 at 10:49

Saturday, Mar 21, 2009 at 10:49
I'm unable to access it either through bigpond broadband here in Sydney, using either firefox or IE7.
Can't get it on nextg through mobile either, might be broke.
Peter
1996 Oka Motorhome

Member
My Profile  My Position  Send Message

AnswerID: 355295

Follow Up By: Member - bungarra (WA) - Saturday, Mar 21, 2009 at 11:02

Saturday, Mar 21, 2009 at 11:02
I am using Next G mobile broadband...so maybe that is the issue?

really appreciate the feedback as I thought it was my setup and was lining up the bricks to hurl through the screen last night I was so frustrated..this morning was the last straw!
Life is a journey, it is not how we fall down, it is how we get up.
VKS 1341

Member
My Profile  My Position  Send Message

0
FollowupID: 623316

Follow Up By: Ozhumvee - Saturday, Mar 21, 2009 at 11:11

Saturday, Mar 21, 2009 at 11:11
To qualify my reply a bit more I can't access it on either Bigpond Cable Broadband or Next G mobile on the actual phone from northern Sydney.
Wouldn't be at all surprised if it is a Bigpond problem as I've had similar probs before and they swear black and blue it isn't their system but then funnily enough it works again.
Last time three of us couldn't access one particular site in the US, Perth, Melbourne and Sydney only on bigpond, worked fine on other ISP's. Took nearly 18 months of complaining before it was fixed.
Peter
1996 Oka Motorhome

Member
My Profile  My Position  Send Message

0
FollowupID: 623320

Reply By: Member - Stephen L (Clare SA) - Saturday, Mar 21, 2009 at 10:57

Saturday, Mar 21, 2009 at 10:57
Hi
Have been using it till late last night and all morning. No problems in country SA on Bigpond ADSL Broadband.

I hope that it sorts itself out soon

Cheers

Stephen
Roxby Downs Special

Lifetime Member
My Profile  My Blog  My Position  Send Message

AnswerID: 355296

Reply By: Member - Andrew (QLD) - Saturday, Mar 21, 2009 at 11:02

Saturday, Mar 21, 2009 at 11:02
www.oziexplorer.com website seems to have a gremlin in its system as it will take 20-30 seconds to resolve its homepage. On Firefox 3.0, i find it will not work, as it has trouble "negotiating a connection".

IE7.0 will work for me, as it doesn't seem to time out.

The oziexplorer3.com server address is working once past the homepage.

Oziexplorer runs several mirrored sites, oziexplorer.com, oziexplorer2.com, and oziexplorer3.com

If you want the menu at the moment (to access the Australian page etc) then use this temporary link ==> www.oziexplorer2.com/mainmenu.html

Hope that helps

Andrew
AnswerID: 355297

Follow Up By: Member - bungarra (WA) - Saturday, Mar 21, 2009 at 11:05

Saturday, Mar 21, 2009 at 11:05
Thanks Andrew

but that link doesnt work for me

Graeme
Life is a journey, it is not how we fall down, it is how we get up.
VKS 1341

Member
My Profile  My Position  Send Message

0
FollowupID: 623317

Follow Up By: Member - Andrew (QLD) - Saturday, Mar 21, 2009 at 11:05

Saturday, Mar 21, 2009 at 11:05
Hmmm, not sure what happened to that link...i'll try again.


www.oziexplorer2.com/mainmenu.html


Edit:: i'm not sure what's happening with these links

Andrew
0
FollowupID: 623318

Follow Up By: Member - Andrew (QLD) - Saturday, Mar 21, 2009 at 11:06

Saturday, Mar 21, 2009 at 11:06
Just copy and paste for now Graeme

Tell us if that link works for you.

Andrew
0
FollowupID: 623319

Follow Up By: Member - Andrew (QLD) - Saturday, Mar 21, 2009 at 11:13

Saturday, Mar 21, 2009 at 11:13
www.oziexplorer2.com/mainmenu.html

Some fool forgot the http:// in his link. {slaps head}

Andrew
0
FollowupID: 623321

Follow Up By: Time - Saturday, Mar 21, 2009 at 11:15

Saturday, Mar 21, 2009 at 11:15
Or this one works for me using Firefox 3.0.7
0
FollowupID: 623322

Follow Up By: Ozhumvee - Saturday, Mar 21, 2009 at 11:17

Saturday, Mar 21, 2009 at 11:17
The link works if I cut and paste to fresh screen. Thanks
Peter
1996 Oka Motorhome

Member
My Profile  My Position  Send Message

0
FollowupID: 623323

Follow Up By: Member - bungarra (WA) - Saturday, Mar 21, 2009 at 11:21

Saturday, Mar 21, 2009 at 11:21
Andrew

Thanks the link doesnt work by clicking...but opening in a new window gives the front page all funny and blue vertical blinds...BUT the left hand navigation panel works fine and the links from there work fine so I can now get in there and all looks normal thereafter!

Thankyou very much..I remain confused as to why but happy that you have got me there

thanks again

Graeme
Life is a journey, it is not how we fall down, it is how we get up.
VKS 1341

Member
My Profile  My Position  Send Message

0
FollowupID: 623325

Follow Up By: Member - bungarra (WA) - Saturday, Mar 21, 2009 at 11:59

Saturday, Mar 21, 2009 at 11:59
Time

thanks for that your link worked as well

much appreciated
Life is a journey, it is not how we fall down, it is how we get up.
VKS 1341

Member
My Profile  My Position  Send Message

0
FollowupID: 623333

Follow Up By: Member - Andrew (QLD) - Saturday, Mar 21, 2009 at 15:18

Saturday, Mar 21, 2009 at 15:18
Glad that it works for you Graeme. That link i gave was just the left hand menu of the website, hence the strange look to it. The other links being provided are the "main" window on the homepage which wouldn't be very helpful when navigating :-)

Andrew
0
FollowupID: 623364

Reply By: Member - Graham H (QLD) - Saturday, Mar 21, 2009 at 12:36

Saturday, Mar 21, 2009 at 12:36
Am at Lane Cove Holiday Park in Sydney and have had NO TROUBLE all week using Firefox and a TELSTRA Wireless modem






AnswerID: 355312

Reply By: Bonz (Vic) - Thoughtfully- Saturday, Mar 21, 2009 at 14:16

Saturday, Mar 21, 2009 at 14:16
try this link

http://www.oziexplorer2.com/eng/oziexplorer.html
.
Time is an illusion produced by the passage of history
.

Lifetime Member
My Profile  My Blog  My Position  Send Message
Moderator

AnswerID: 355332

Sponsored Links

Popular Products (14)